TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Focus Magazin“, o nouă emisiune la Prima TV, debutează în locul show-ului „Click!“

0
2 Oct 2015 12:27:24
Autor: Victor Arvunescu
Alexandru Constantin
şi Diana Bart prezintă o gamă diversificată de subiecte FOTO
Prima TV
Alexandru Constantin şi Diana Bart prezintă o gamă diversificată de subiecte FOTO Prima TV

Diana Bart şi Alexandru Constantin prezintă, din 5 octombrie, de la ora 19:30, la Prima TV, „Focus Magazin“, e nouă emisiune dedicată unui public tânăr, cu aceentul pe zona de ştiri mondene. Tot începând de luni, emisiunea Click! nu se va mai regăsi în grila Prima TV.

Prima TV oferă telespectatorilor o emisiune nouă, „Focus Magazin“, care va fi prezentată de Diana Bart şi Alexandru Constantin. Emisiunea va fi difuzată zilnic, de luni până sâmbătă, de la ora 19:30, după principalul jurnal de ştiri al postului. Tot începând de luni, emisiunea Click! nu se va mai regăsi în grila Prima TV.

Directorul de programe al Prima TV, Răzvan Borş, spune că decizia a fost luată în urma unei analize detaliate: „Vrem să oferim mereu publicului Prima TV un conţinut de înaltă calitate, care să fie accesibil şi adaptat nevoilor sale de consum. Analizăm constant feedback-ul primit de la telespectatori şi adaptăm oferta noastră de programe, cerinţelor lor“, spune acesta.

„Focus Magazin“ va avea o gamă diversificată de subiecte, de la hobby-uri la trucuri de stil, dar accentul emisiunii va fi pe zona de ştiri mondene.

„«Focus Magazin» va avea subiecte de larg interes pentru publicul Prima TV. Vom vorbi despre pasiuni, hobby-uri, top destinaţii de vacanţă, reţete de îngrijire personală, sănătate şi frumuseţe“, a declarat Alexandru Constantin. Colega sa, Diana Bart spune că „Nu vor lipsi nici vedetele şi evenimentele mondene. Vom fi prezenţi la cele mai interesante petreceri şi vă vom oferi cele mai tari exclusivităţi“.

Astfel, „Focus Magazin“ îşi propune să atragă, atât prin subiectele abordate cât si prin ora de difuzare, publicul tânăr din România, interesat să afle mai multe informaţii despre cum îşi poate îmbunătăţi sau schimba stilul de viaţă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii