TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Fostul jurnalist Ovidiu Neculai Bufnilă a murit la vârsta de 42 de ani

0
15 Feb 2020 21:22:15
Autor: George-Andrei Cristescu
Ovidiu Bufnilă avea 42 de ani Foto Facebook.com
Ovidiu Bufnilă avea 42 de ani Foto Facebook.com

Fostul jurnalist Ovidiu Neculai Bufnilă a murit vineri, la vârsta de 42 de ani, potrivit unui anunţ pe Facebook al Societăţii Ornitologice Române, al cărei purtător de cuvânt era.

„Ne este greu să ne găsim cuvintele şi cu atât mai mult sa scriem ceva aşa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toţi cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci începând de ieri (vineri - n.red.), când colegul şi prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit.Se spune că măsura oamenilor e dată de acţiunile lor şi de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăţi de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate şi a fost primul 'pe front'. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!”, a scris sâmbătă pe Facebook ONG-ul Societatea Ornitologică Română.

Absolvent al Facultăţii de Jurnalism de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Ovidiu Bufnilă a lucrat, printre altele, la Radio InfoPro, ŞtirileProtv.ro şi a publicat şi în Dilema Veche (textele sale sunt disponibile aici). Din 2013, s-a ocupat de comunicare în cadrul Societăţii Ornitologice Române.

Ovidiu Neculai Bufnilă era nepotul scriitorului de SF cu care împărţea acelaşi nume, Ovidiu Bufnilă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii