TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Fostul soţ al artistei Mariah Carey, Nick Cannon, concediat de MTV: care este motivul VIDEO

0
15 Jul 2020 19:02:05
Autor: Adelina Mărăcine
Nick Cannon şi Mariah Carey FOTO Getty Images
Nick Cannon şi Mariah Carey FOTO Getty Images

Actorul Nick Cannon (39 de ani), prezentator al emisiunii „Wild 'N Out“ de la MTV, a fost concediat de compania care deţine postul de televiziune după ce el a făcut mai multe afirmaţii antisemite, potrivit BBC.

ViacomCBS a transmis că un recent episod din podcastul lui, Cannon's Class, „a promovat discursul instigator la ură şi a răspândit teorii ale conspiraţiei antisemite“.

În replică, Nick Cannon, care prezintă şi emisiunea „The Masked Singer“ produsă de Fox, a spus: „Nu tolerez discursul instigator la ură şi nici răspândirea retoricii duşmănoase“.

El a creat „Wild 'N Out“, serial de improvizaţie care a avut 15 sezoane, şi a găzduit în peste 20 de ani mai multe show-uri pentru postul Nickelodeon, deţinut de ViacomCBS. În 2009, a fost numit preşedinte al TeenNick, potrivit news.ro. 

Compania a transmis într-un comunicat: „ViacomCBS condamnă fanatismul de orice fel şi denunţăm categoric toate formele de antisemitism. Suntem profund îngrijoraţi de faptul că Nick nu a reuşit să conştientizeze sau să prezinte scuze pentru perpetuarea antisemitismului şi încheiem relaţia cu el“.

În episodul Cannon's Class din 30 iunie, prezentatorul l-a intervievat pe rapperul Professor Griff, care a părăsit grupul Public Enemy în 1989 după ce a spus că evreii sunt „vicleni“.

Griff a susţinut în faţa lui Cannon că se referea la evreii care controlează presa: „Sunt urât acum pentru că am spus adevărul“. Cannon i-a replicat: „Tu vorbeşti despre fapte”.

Pe reţelele de socializare, Cannon a spus că nu a avut intenţii maliţioase şi că este „responsabil pentru acest moment”.

El a mai fost criticat şi pentru comentariile în care sugera că albii sunt „mai puţin“ decât negrii.

Nick Cannon, care a fost căsătorit cu Mariah Carey din 2008 până în 2016, a găzduit „America's Got Talent“ la NBC din 2009 până în 2016 şi în luna septembrie a acestui an urmează să lanseze la Fox un show intitulat „Celebrity Call Center”. El este şi DJ-ul matinalului de la KPWR din Los Angeles.

Mariah Carrey şi Nick Cannon FOTO Getty Images

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii