TV / Media

articolul anterior articolul urmator

George Pistereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac şi Giulia Nahmany, noii concurenţi din emisiunea Ferma

1
12 Aug 2020 15:51:02
Autor: Lizeta Oprea
Giulia Nahmany
Giulia Nahmany

Cei patru concurenţi formează alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Puşcău şi Cezar Ouatu echipa orăşenilor. Dacă vor reuşi să facă faţă tuturor provocărilor care le sunt pregătite în Fermă, vom afla în curând.

Pentru o luptă dură este nevoie de concurenţi hotărâţi şi puşi pe luptă. Aşa sunt toţi cei 16 care au acceptat provocarea noului sezon Ferma. Astăzi, îi vom cunoaşte pe ultimii 4 concurenţi care vor completa echipa orăşenilor, iar povestea lor este scrisă cu ajutorul experienţelor de viaţă de neuitat.

George Piştereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac şi Giulia Nahmany vor să demonstreze că orăşenii sunt cei mai buni.

El când vrea să fluiere, fluieră şi când vrea să câştige, luptă până la capăt. Iar acest lucru l-a demonstrat şi prin rolul lui Tibor din super producţia VLAD. Este pasionat de motoare, sporturi extreme, călărie, practică krav maga şi a făcut tir sportiv. Orăşeanul, George Piştereanu, vrea să-şi folosească toate atuurile pentru a câştiga competiţia.

„Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu şi interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine eşti cu adevărat.”, a spus George Piştereanu.

„Îmi plac provocările, îmi place adrenalina şi o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă.”, a declarat Bogdan Stoica.

Spune despre el că este un om simplu, care a muncit foarte mult pentru a ajunge un campion. Însă, oamenii ştiu despre el că este un luptător, cu victorii impresionante în lumea kickoxing-ului. Bogdan vrea să demonstreze că un orăşean se poate adapta la orice situaţie din fermă şi că, relaxat şi degajat, poate depăşi orice provocare.

Când spui taekwondo, te gândeşti la concentrarea şi forţa sportivilor. Însă dacă menţionezi că sportiva a fost şi model şi este pasionată de actorie, o poţi vedea pe Elena Chiriac. Este genul de orăşeancă decisă să câştige, care nu abandonează nicio luptă, iar experienţa Ferma nu va face excepţie.

„Faptul că locuiesc într-un oraş cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viaţa pe care au trăit-o bunicii noştri. Ştiu că pot duce şi lupta asta.”, a spus Elena Chiriac.

„Vreau să-mi depăşesc limitările, să ştiu că pot să fac faţă în orice situaţie, indiferent cât de neprielnice sunt condiţiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forţă lăuntrică.”, a spus Giulia Nahmany.

S-a născut în Israel, a învăţat în Belgia şi locuieşte în România. A fost prezentatoare, apoi actriţă şi de câţiva ani promovează stilul de viaţă sănătos care are la bază yoga. Viaţa ei a fost ca un film pe care şi l-a regizat după cum a crezut că este mai bine pentru ea şi familie. Acum, Giulia este decisă să folosească fiecare experinţă pe care a avut-o pentru a ajunge cât mai departe în lupta pentru trofeu..

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

bios
12.08.2020, 17:02:53

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările