TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Ham Talent“: păsări rare, o lamă şi mulţi câini născuţi pentru a face spectacol speră să prindă un loc în semifinalele emisiunii

0
6 Dec 2015 12:07:12
Autor: Victor Arvunescu
O lamă dornită de
celebritate a venit la „Ham Talent“ FOTO Antena 1
O lamă dornită de celebritate a venit la „Ham Talent“ FOTO Antena 1

La „Ham Talent“, animalele fac din nou deliciul publicului. Un Brac de Weimar vine în emisiune pentru a-şi găsi jumătatea, iar un papagal şi o bufniţă zboară prin decorul show-ului de la Antena 1, de la ora 20:30.

Înaripate care mai de care mai frumoase se adună stol pe scena „Ham Talent“, câinii demonstrează din nou că, pe lângă faptul că sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, pot fi şi entertaineri de renume, o concurentă care are peste 100 de animale acasă speră să câştige premiul „Best story“, în timp ce un Brac de Weimar speră doar... să se îndrăgostească şi să-şi găsească aleasa prin intermediul emisiunii.

Viviana are acasă peste 100 de animale, de rase deosebite, de care se bucură în fiecare zi. La ea în ogradă, câinii fac casă bună cu vacile, caprele, oile şi chiar lamele. Tot Viviana a găsit reţeta unei omlete pentru nu mai puţin de 12 persoane, gătită însă dintr-un singur ou. Cum de este posibil, telespectatorii Antenei 1 află duminică, de la 20:30.

Tot în această ediţie, mai mulţi iubitori de păsări, atât domestice, cât şi sălbatice, se adună în stol la „Ham talent“. Bătăile lor din aripi vor da însă ceva bătăi de cap membrilor juriului şi celor prezenţi în sală. Un papagal şi o bufniţă simt că trebuie să se retragă din lumina reflectoarelor, aşa că îşi iau zborul prin decor. Dacă stăpânii sunt ferm convinşi că le vor recupera, unii membrii ai juriului trag o sperietură zdravănă gândindu-se că necuvântătoarele s-ar putea pierde. Cum reacţionează Diana Munteanu într-un astfel de moment, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

FOTO Antena 1

E campion al României la categoria frumuseţe, are o familie minunată care îl ia în toate vacanţele, însă este atât de deosebit, că nu-şi găseşte o iubită pe măsură. Un Brac de Weimar vine la „Ham talent“ cu dorinţa ca toate căţeluşele din rasa lui să îi dea un semn după apariţia în emisiune. Nu de alta, dar chiar îşi doreşte să se îndrăgostească.

FOTO Antena 1

Dacă ediţia trecută telespectatorii Antenei 1 au cunoscut-o pe Maya, căţeluşa care aduce o rază de lumină în viaţa unui nevăzător, duminică ei vor putea vedea cât de mult efort necesită dresarea unui astfel de patruped. Pentru cei care sunt prinşi în întunericul suferinţei, există nişte suflete călăuze care le stau la dispoziţie fără să le pună nicio întrebare, însă ele sunt capabile să îi ajute cu adevărat abia după ce timp de doi ani un om cu suflet mare le învaţă ce trebuie să facă pas cu pas.

FOTO Antena 1

Un voluntar care a pregătit până acum patru câini pentru nevăzători vine în platoul emisiunii şi, pentru a-i convinge pe toţi cei prezenţi cât este de necesar un program de pregătire a unor astfel de animale, o invită pe Beatrice Rancea să trăiască, pentru câteva clipe, precum un nevăzător. Cu ochii acoperiţi de o mască de dormit, Beatrice se va lasa condusă de Bongo, un labrador dresat special pentru a ajuta oameni care au atât de multă nevoie de el, iar membra juriului va trăi pe propria piele o experienţă unică.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările