TV / Media

articolul anterior articolul urmator

HBO 2 şi HBO 3, disponibile în România: ce seriale de top şi blockbustere hollywoodiene puteţi vedea

0
21 Mar 2016 18:32:07
Autor: Alexandra Constanda
Printre serialele pe care HBO3 le va difuza se numără şi „Entourage“ FOTO presto.com
Printre serialele pe care HBO3 le va difuza se numără şi „Entourage“ FOTO presto.com

Începând de astăzi, 21 martie, oferta HBO România este completată de două posturi noi, HBO2 şi HBO3, ambele disponibile în format SD şi HD. „Adevărul“ vă prezintă ce producţii puteţi găsi în grila de programe a celor două noi televiziuni.

HBO2 şi HBO3, care înlocuieşti HBO Comedy, s-au lansat oficial pe piaţa din România şi vin cu o ofertă atractivă: seriale de top şi blockbustere hollywoodiene.
 
Toate posturile din portofoliul HBO – HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2 –, împreună cu versiunile lor HD vor avea disponibilă opţiunea de a selecta dublaj în limba maghiară.
 
„Decizia de a extinde portofoliul a fost determinată de dorinţa de a oferi publicului HBO şi mai multe opţiuni, cu o adresabilitate mai extinsă. Venim cu propuneri pentru toţi iubitorii de film, cărora le oferim posibilitatea de a alege programul potrivit dintr-o selecţie vastă de titluri disponibile pe cele trei posturi: HBO, HBO2, HBO3“, a declarat Mădălina Popescu, Country Manager HBO România.
 
HBO2 îşi propune să ţină în faţa micilor ecrane întreaga familie, difuzând de la comedii şi filme pentru copii, la filme de acţiune şi thrillere. Printre producţiile din portofoliul HBO2 se regăsesc „How to Train Your Dragon 2/Cum să îţi dresezi dragonul 2“, „Night at the Museum: Secret of the Tomb/O noapte la muzeu: Secretul Faraonului“, „X-Men“ şi „Guardians of the Galaxy/Gardienii galaxiei“.
 
Pe de altă parte, HBO3 înlocuieşte HBO Comedy şi aduce producţii noi, dar şi de colecţie. HBO3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii HBO Europe. Seriale HBO precum „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“, „The Sopranos/Clanul Soprano“, „Rome/Roma“ şi „Entourage/Anturaj“ vor fi difuzate în întregime la HBO3 începând de luna aceasta. În programul noului post se vor găsi şi titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa: „Umbre“, „Aranyelet/O viaţă bună“ (produs în Ungaria) şi „Mamon“ (produs în Cehia).
 
Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite. Programele posturilor din portofoliul HBO pot fi accesate aici.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările