TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Iertare“, un nou serial turcesc, debutează pe Acasă TV din 28 octombrie

0
14 Oct 2015 16:46:56
Autor: Victor Arvunescu
Serialul
turcesc „Iertare“ prezintă povestea unei frumoase tinere şi
întâmplările prin care aceasta trece din dorinţa de a avea o
viaţă mai bună FOTO Acasă TV
Serialul turcesc „Iertare“ prezintă povestea unei frumoase tinere şi întâmplările prin care aceasta trece din dorinţa de a avea o viaţă mai bună FOTO Acasă TV

Acastă TV difuzează din 28 octombrie, în fiecare seară, de luni până duminică, de la ora 18:00, un nou serial turcesc. Denumit „Iertare“, serialul spune povestea unei tinere care trece prin diferite întâmplăr din dorinţa de a avea o viaţă mai bună.

Postul Acasă TV continuă difuzarea serialelor turceşti de succes şi aduce telespectatorilor, din 28 octombrie, un serial de excepţie, „Iertarea“, ce are la bază o poveste de viaţă din care nu lipsesc dragostea, trădarea şi ambiţia unei fete de a-şi depăşi condiţia, arată postul într-un comunicat.

Narin trăieşte cu familia ei într-un cartier extrem de sărac. Tatăl ei, Recep, nu are un serviciu stabil şi este dependent de alcool, motiv ce duce la agresarea fiicei sale, Narin. Singurul lucru pe care fata şi-l doreşte este să devină o femeie de succes, independentă, de aceea munceşte foarte mult să ajungă o elevă model şi să fie apreciată, fiind susţinută de sora ei mai mică, Saziye. Recep nu îi permite să meargă la şcoală şi o trimite să lucreze şi să aducă bani acasă, iar fratele lui Narin este de partea tatălui şi îşi forţează sora să renunţe la studii.

Mama ei, Hatice, nu îşi doreşte să aibă discuţii în familie şi, astfel, este de partea soţului. În momentul în care se mută la Istanbul pentru a urma Facultatea de Drept, Narin ia hotărârea să lase în urmă trecutul. Anii trec şi Narin ajunge o avocată de succes, până într-o zi când viaţa ei se schimbă brusc. Sora mai mică a lui Deniz, prietena ei cea mai bună, Irmak, se întoarce din Suedia cu logodnicul ei, Firat. Narin şi Firat au fost iubiţi în liceu, însă fata preferă să nu recunoască acest lucru. Apariţia lui Firat îi va aduce lui Narin foarte multe amintiri din trecut.

Telespectatorii vor putea urmări la Acasă, începând cu 28 octombrie, în fiecare seară, de luni până duminică, de la ora 18:00, incredibila poveste a unei frumoase tinere şi întâmplările prin care aceasta trece din dorinţa de a avea o viaţă mai bună.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii