articolul anterior articolul urmator

INTERVIU EXCLUSIV Cristina Bălan, câştigătoarea Vocea României: „Am fost blamată, deşi regulamentul permite şi preşedintelui României să participe“

7
20 Dec 2015 18:11:01
Autor: Alexandra Constanda, Victor Arvunescu
Cristina Bălan este cea de-a cincea câştigătoarea a trofeului Vocea României FOTO Pro TV
Cristina Bălan este cea de-a cincea câştigătoarea a trofeului Vocea României FOTO Pro TV

7 Comentarii

Petre Bolovan
20.12.2015, 19:30:26

O fi fost aleasa pentru ca asa se asteaota unii sa sune vocea tarii: chinuita, behaita, ragusita de atata urlat (unii la altii). Nici la "voce" n-ar trebui sa participe oameni care si-au facut din cantat o profesie (chiar daca presteaza la nunti sau la serbarile orasului). Nici la "Romanii au talent" n-ar trebui sa participe oameni care au studiat si lucreaza intr-un domeniu: actori de profesie, muzicieni de profesie, pictori, balerini de profesie, etc. Se pare ca a fost un caz social, dar asta trebuia spus din start si era corect sa fi primit premiul in bani, nu si titlul. Pe de alta parte, cele doua voci impresionante care au fost nedreptatite sunt cu mult deasupra a ceea ce se gaseste in ograda muzicala autohtona. Cu un asemenea talent nativ s-ar putea sa le fi fost de ajuns popularizarea minimala facuta de acest show provincial.

+4 (8 voturi)
nicu c
20.12.2015, 22:58:38

Daca ati sesizat ca e vorba doar de un spectacol (care aduce bani din publicitate), ce mai conteaza vocea proasta(sau buna)? Sau ca Cristina, da, ca Cristina, e deja o Shakira a Romaniei? Distrati-va, nu mai judecati lipsa bunului simt! Mai ales ca fata a zis ca e liber sa participe si domnul presedinte Johannis. Doar ca dansul n-a participat. Fiecare cu cei sapte ani ai lui de acasa. Banii vorbesc si nu conteaza cine ia banii.

0 (2 voturi)
Adrian Panaitescu
20.12.2015, 23:49:55

Michel Kotcha merita sa fie vocea Romaniei. A cantat Unchained Melody mai bine decat Righteous Brothers!

+1 (5 voturi)
Miki
21.12.2015, 01:33:00

Toby si Michel au fost cu MUUUUUUUUUUUUULT deasupra celorlalti concurenti . Si tanarul Toni era sarmant si bun pentru a afce un show. Cristina Balan , lasand deoparte faptul ca e de profesie cantareata , are o voce buna si ..............atat . Nu are nici un fel de carisma , de comunicare cu publicul , de personalitate .

-1 (5 voturi)
Caid Airam
21.12.2015, 07:26:08

BRAVOOO! TOMI!!! UN TINAR CARE A MERITAT CE A PRIMIT.POATE SI MAI MULT MERITA! A FOST SINGURUL DE PE SCENA CARE A FOST SINCER! ANTRENORUL LUI MARIUS MOGA,VA AVEA GRIJA DE CARIERA LUI! MULTA BAFTA LA BAC TOMI SI MULT SUCCES PE MAI DEPARTE! AI UN CARACTER PUTERNIC , ESTI TALENTAT SI TRAIESTI MUZICA NATURAL!

-1 (1 vot)