TV / Media

articolul anterior articolul urmator

INTERVIU Radu Palaniţă, câştigător „Românii au talent“: „Nu există vreo sumă care să mă schimbe. Voi continua să lucrez la service-ul auto“

0
31 May 2020 11:34:12
Autor: Click! pentru femei
Radu Palaniţă a fost numit mecanicul cu voce de aur FOTO Pro TV
Radu Palaniţă a fost numit mecanicul cu voce de aur FOTO Pro TV

Radu Palaniţă a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru „Click pentru femei“ cum a fost acest parcurs pentru el, ce planuri muzicale are şi ce va face în continuare.

După o finală cu totul diferită, transmisă din casele concurenţilor, publicul a decis: marele câştigător al celei de-a zecea ediţii a show-ului „Românii au talent“, de la Pro TV, este Radu Palaniţă, un mecanic auto cu o voce de aur. Acesta l-a impresionat la audiţii pe Florin Căliescu, cel care a apăsat Golden Buzz şi l-a trimis direct în finală, unde a interpretat piesa „My Way“, a lui Frank Sinatra.

Te aşteptai să câştigi?

Cred că fiecare dintre cei care au ajuns în finală, s-au gândit, măcar pentru o secundă, la cum ar fi dacă publicul ne-ar vota. Dar nu mă aşteptam să devină şi realitate. Oamenii de acasă m-au susţinut imens şi ei sunt parte din această piatră de temelie pe care o pun de acum la cariera mea, în muzică.

Care dintre contracandidaţii tăi ţi-a plăcut cel mai mult?

E greu să aleg pe cineva anume. Toţi au fost foarte buni în felul lor şi prin numărul pe care l-au pregătit. Şi nu putem uita că fiecare dintre noi a trebuit să-şi regândească modul în care s-a pregătit şi cum să arate materialul pentru marea finală.

Cum l-a afectat pandemia de coronavirus, cum s-a pregătit în aceste condiţii pentru finala show-ului de la Pro TV şi ce va face cu banii, citeşte în clickpentrufemei.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii