TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Ioana Filimon şi Otilia s-au duelat pentru a rămâne în Ferma. Cine a câştigat şi ce surpriză a avut Mihaela Rădulescu pentru concurenţi VIDEO

0
15 Mar 2019 00:34:12
Autor: Adelina Mărăcine
Otilia şi Ioana Filimon s-au duelat la Fema FOTO Pro TV
Otilia şi Ioana Filimon s-au duelat la Fema FOTO Pro TV

Ioana Filimon (27 de ani) şi cântăreaţa Otilia (26 de ani) s-au duelat pentru a rămâne în „Ferma“. Fosta Miss România s-a aflat pentru a treia oară în prag de eliminare. Este pentru prima oară când un concurent din „cabana bandiţilor“ a participat la duel.

Fosta Miss România Ioana Filimon a învins-o la duel pe cântăreaţa Otilia, după o probă de îndemânare şi una de forţă şi echilibru. 
   
„Eu am venit aici să câştig, nu să mă dau bătută, indiferent de probă, indiferent de miză“, mărturisea Ioana înainte de începerea duelului. 

Prima probă a fost una de îndemânare: duelistele au avut la dispoziţie o piscină plină cu nămol, unde au fost ascunşi mai mulţi cartofi. Misiunea concurentelor a fost să găsească cartofii, unul câte unul, iar cu ajutorul lor să dărâme zidul aflat în faţa lor. Prima care reuşea să-l dărâme, ieşea învingătoare. 

Ioana a reuşit să câştige detaşat prima probă, încurajată de antrenorul ei, Moroşanu. Otilia s-a declarat descurajată de faptul că ceilalţi concurenţi nu i-au strigat numele, în semn de susţinere şi încurajare. 
 
A doua probă a constat într-o bătaie cu perne, pe o bârnă, unde concurentele trebuiau să-şi doboare adversara fără să-şi piardă echilibrul. Proba a avut cinci runde. Şi a doua probă a fost câştigată fără probleme de fosta Miss România, care a reuşit s-o doboare foarte repede pe Otilia, după trei runde consecutive. 
 
„Acum înţeleg de ce ea este regina duelurilor, chiar este foarte puternică, pe lângă faptul că este şi foarte frumoasă“, a declarat ulterior Otilia „Billionera“. 
 
La sfârşitul duelului, Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului de la Pro TV, a anunţat o altă miză pusă în joc: „Surpriza duelului este că, în seara asta, el se încheie fără eliminare“. Astfel, Otilia va rămâne în continuare în „Ferma“.  
 
 
„A fost o săptămână de adaptare şi de aceea Mihaela şi Cristi au hotărât să nu lase pe nimeni să plece acasă“, a fost explicaţia oferită telespectatorilor. 
 
„Sunt foarte bucuros că nimeni nu a fost eliminat. A fost o surpriză super plăcută pentru noi“, a declarat Kamara. 
 
„S-ar putea ca la un moment dat să fie două eliminări într-o săptămână şi atunci o să fie complicat, creşte riscul“, a declarat Silviu Tolu. 
 
Şi ediţia din 7 martie a oferit o răsturnare de situaţie: deşi eliminată, Brigitte a rămas în competiţie, însă a fost trimisă la „cabana bandiţilor“, unde locuiesc Otniela Sandu, Otilia, Geanina Ilieş, Kamara, Vali Bărbulescu şi Florin Pastramă. 

  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii