TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Kanal D pregăteşte o nouă emisiune concurs, după un format internaţional: unde vor avea loc filmările FOTO

1
13 Nov 2019 15:22:33
Autor: Adelina Mărăcine
Formatul show-ului „Survivor“ a avut un succes uriaş  la nivel internaţional
Formatul show-ului „Survivor“ a avut un succes uriaş  la nivel internaţional

Kanal D pregăteşte o nouă emisiune de tip reality show, „Survivor România“, după un format internaţional, anunţă reprezentanţii postului.

Kanal D va aduce pe micul ecran o nouă emisiune concurs, „Survivor Romania“. Veritabil experiment social şi test de supravieţuire, reality show-ul le va pune la încercare concurenţilor, vedete şi oameni necunoscuţi încă publicului larg, inteligenţa, puterea de adaptare la condiţii extreme, inventivitatea, forţa şi rezistenţa fizică şi psihică, anunţă reprezentanţii postului.  
 
Cei care vor să participe în noua emisiune de la Kanal D se pot înscrie la casting accesând site-ul survivorromania.ro şi răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere. Filmările vor avea loc în Republica Dominicană. 
 
Abandonaţi în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizaţiei, concurenţii vor fi nevoiţi să îşi construiască singuri adăpost, să îşi procure hrana, să îşi găsească aliaţi în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supravieţuirea. La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câştigător.  
 
Concurenţii se vor lupta nu numai cu condiţiile de viată extrem de dure, dar şi cu propriile temeri şi cu percepţia celor din jur. Bătălia lor va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive şi numai dezvoltarea unei strategii fără fisură ii va putea menţine în concurs.  
 
Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în ţări precum Grecia şi Turcia, unde a înregistrat un real succes. 

Show-ul „Survivor“ a fost produs în 2016 de postul Pro TV, iar emisiunea s-a numit „Supravieţuitorul“. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

mafia mafia
13.11.2019, 22:10:11

sper sa fie mai bun ca la protv. acolo era chiar plictisitor.

Modifică Setările