TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Kanal D pregăteşte quizz-show-ul „Super Potriveala“: o nouă vedetă se alătură postului în calitate de prezentator

0
12 Jul 2017 12:43:14
Autor: Victor Arvunescu
George urmează să apară în postura de prezentator al emisiunii FOTO Kanal D
George urmează să apară în postura de prezentator al emisiunii FOTO Kanal D

Kanal D pregăteşte pentru această toamnă show-ul „Super Potriveala“, după formatul internaţional „Match Game“, iar în fiecare ediţie a lui va fi acordat un premiu de 25.000 de lei. Prezentatorul noii emisiuni va fi George (ex Jorge).

George prezintă noua emisiune de la Kanal D 

O nouă vedetă de top se alătură Kanal D pentru a prezenta, din toamnă, un super show: „Super Potriveala/ Match Game“, una dintre cele mai longevive şi de succes emisiuni-concurs din istoria televiziunii mondiale, anunţă Kanal D într-un comunicat.

E tânăr, carismatic şi cu un succes nebun în tot ceea ce a întreprins până acum în lumina reflectoarelor, fie că este vorba de muzică sau de proiecte în televiziune. George (ex Jorge) va intra în familia Kanal D la cârma unei competiţii care le va aduce concurenţilor nu numai celebritate, ci şi un premiu consistent de 25.000 de lei la fiecare ediţie a show-ului.

„Sunt foarte bucuros şi onorat să prezint un format celebru cum e «Super Potriveala/ Match Game» la Kanal D! Abia aştept să începem filmările şi să îmi cunosc mai bine colegii; pe mulţi dintre ei deja îi ştiu de ani buni, dar cu siguranţă se vor lega prietenii strânse pe mai departe”, a declarat George despre venirea la Kanal D.

George va avea alături de el, în concurs, un panel cu şase vedete foarte apreciate de publicul din România. În fiecare ediţie, doi concurenţi (non-vedete) îşi vor testa abilităţile şi se vor distra copios încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziţie, astfel încât răspunsurile lor să se potrivească cu cele ale starurilor din panel. Jocul constă în două runde, urmate de etapa finală („Super Match“), jucată doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul Rundei 2. „Potrivirea“, care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenţi, se obţine atunci când un concurent şi un membru al panelului oferă un răspuns identic/ similar la aceeaşi întrebare.

Despre formatul original, „Match Game“

„Match Game“ este unul dintre cele mai cunoscute game show-uri din lume, a avut premiera în 1962 şi este considerat şi astăzi una dintre cele mai de tradiţie şi de succes emisiuni-concurs internaţionale. În 2013,  celebra publicaţie americană „TV Guide” clasa „Match Game” pe locul 4 în topul celor mai de succes 60 de game show-uri realizate vreodată.

„Match Game“ a fost şi rămâne o sursă de inspiraţie pentru foarte multe game show-uri, însă cel mai cunoscut spin-off rămâne „Family Feud“ (model preluat şi de televiziuni importante din România). În vara anului 2016, ABC semna cu celebrul actor Alec Baldwin pentru rolul de prezentator, relansând astfel „Match Game“ după o pauză de mai bine de 20 de ani. În primăvara acestui an a fost lansat cel de-al doilea sezon al show-ului, cu Alec Baldwin prezentator.

„Match Game” rămâne un show de succes, care s-a reinventat şi a avut succes răsunător de-a lungul a mai bine de jumătate de secol, descreţind frunţi ale unor generaţii întregi din întreaga lume.

Formatul este distribuit de  FremantleMedia North America. „Match Game“ a mai fost realizat în teritorii din întreaga lume: S.U.A, Australia, Canada, Indonezia, Mexic, Franţa, Germania, Marea Britanie. A cunoscut un succes uriaş în toate aceste ţări, iar relansarea sa la ABC, cu Alec Baldwin ca prezentator, după două decenii de pauză, a crescut cota de piaţă a postului, la nivelul targetului Comercial, cu 70%.  

Casting pentru „Super Potriveala“

Astăzi s-a dat startul castingului pentru acest show,  aşadar toţi cei care au împlinit vârstă de 18 ani şi doresc experienţa vieţii lor, distracţie la maximum în lumina reflectoarelor şi un premiu consistent de 25 000 de lei se pot înscrie accesând pagina http://www.kanald.ro/superpotriveala.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările