TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Laura Bretan a ridicat în picioare publicul şi juriul „America's Got Talent“ cu o nouă interpretare: „Dacă nu ajungi în finală, ceva e cu totul greşit“ VIDEO

0
31 Aug 2016 15:49:16
Autor: Alexandra Constanda
Laura Bretan, cu ochii în lacrimi, după o altă reprezentaţie de succes FOTO Captură video
Laura Bretan, cu ochii în lacrimi, după o altă reprezentaţie de succes FOTO Captură video

Laura Bretan, copila cu voce de soprană care a câştigat cel de-al şaselea sezon „Românii au talent“, a impresionat încă o dată în semifinala „America's Got Talent“, fiind unul dintre concurenţii favoriţi pentru a ajunge în marea finală a show-ului.

Laura Bretan, o adolescentă de origine română în vârstă de 14 ani, care locuieşte în Northbrook, în apropiere de Chicago, a interpretat în semifinala show-ului american „Pie Jesu“, una dintre ariile preferate ale bunicului său, care a murit la începutul acestui an. 
 
„Bunicul meu mă aştepta în fiecare zi să vin de la şcoală, asculta operă şi mă încuraja să cânt. Când s-a îmbolnăvit i-am fost alături, l-am ţinut de mână şi l-am asigurat că totul va fi bine, iar el m-a rugat să-mi urmez visul, să nu încetez să fac ceea ce îmi place. Mi-a fost foarte greu când a murit, dar cred că ar fi foarte mândru că am ajuns atât de departe. O să mi-l imaginez în public când voi cânta piesa lui favorită“, a declarat Laura Bretan înainte de a urca pe scena „America's Got Talent“.
 
Momentul cu un puternic impact emoţional a fost primit cu ovaţii de toţi cei prezenţi în celebrul Dolby Theatre, inclusiv de cei patru membri ai juriului – Simon Cowell, Melanie Brown, Heidi Klum şi Howie Mandel. Mai mult, Cowell a fost acoperit de aplauzele greu de potolit ale spectatorilor.
 
„Laura, ştiu că aceasta a fost cea mai bună interpretare de până acum în această competiţie. A fost frumoasă, a fost făcută cu atâta sinceritate, ai revenit cu un moment exploziv. Dacă nu ajungi în finală, ceva este cu totul greşit“, i-a mărturisit Cowell.
 
Heidi Klum a felicitat-o pentru performanţa de „a atinge toate notele în mod corect“, fiind de părere că Laura a fost binecuvântată cu o voce extrem de puternică şi de frumoasă: „Nu încetezi să-mi tai răsuflarea!“
 
„Indiferent dacă eşti un fan al acestui gen de muzică sau nu, ceea ce poţi face, abilităţile tale vocale sunt uluitoare. Ai capacitatea de a face această sală să vibreze. Eşti o persoană atât de mică şi de firavă şi această voce puternică iese din tine, este ceva incredibil“, i-a transmis şi Mel B. 
 
Howie Mandel a precizat că i-a putut simţi sufletul româncei şi a subliniat că speră ca şi cei de acasă să fi avut această şansă: „Întotdeauna mă întreb ce simt telespectatorii când urmăresc concurenţii. Vreau să le spun americanilor că nu doar auzi această voce şi îţi dai seama de un talent, îi poţi simţi inima. Aşa că rog America să o voteze!“
 
    
Laura Bretan, care a fost trimisă direct în galele live de către Mel B şi a ajuns în semifinale datorită voturilor telespectatorilor, a izbucnit în plâns la auzul cuvintelor frumoase venite de la masa juriului.
Tot telespectatorii americani vor fi cei care vor decide cei cinci concurenţi care vor evolua în finala concursului şi care speră să câştige marele premiu al concursului în valoare de un milion de dolari. 
 
Laura Bretan a fost desemnată câştigătoarea celui de-al şaselea sezon al emisiunii „Românii au talent“, intrând în posesia unui premiu în valoare de 120.000 de euro. La scurt timp după victorie,copila a acordat un interviu ziarului „Adevărul“ în care a dezvăluit că succesul de care se bucură nu a schimbat-o, a dat detalii despre experienţa de la „America's Got Talent“, dar şi ce planuri are.
 
În prezent, Laura Bretan locuieşte şi studiază în Chicago, unde tatăl ei lucrează în domeniul construcţiilor, iar mama are grijă de copii. Laura povesteşte că i-a plăcut să cânte de mică, talentul moştenindu-l de la mama ei. De câţiva ani ia lecţii de bell canto la Chicago Symphony Orchestra, fiind îndrumată de o artistă lirică din România. Laurei îi face plăcere să cânte mai multe genuri de muzică, de la operă până la pop, trecând de la clasica „La Bohème“ la cântece din repertoriul unor artişti precum Celine Dion şi Josh Groban. Întreaga poveste a Laurei o puteţi citi aici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările