TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Lavinia Petrea, despre momentul în care medicul i-a spus că inima copilului ei nu mai bate: „Sarcina s-a oprit din evoluţie. Îmi pare rău!“

0
5 Jun 2020 15:39:46
Autor: Lizeta Oprea
Lavinia Petrea
Lavinia Petrea

Lavinia Petrea, prezentatoarea ştirilor la PRO TV, a povestit pe blogul personal experienţa dureroasă pe care a avut-o atunci cnd medicul i-a spus că inima copilului pe care urma să-l aducă pe lume s-a oprit.

Lavinia Petrea, prezentatoarea ştirilor PRO TV şi mamă a trei copii, a povestit pe blogul personal experienţa prin care a trecut în impul celei de-a treia sarcini, când medicul i-a dat vestea că inima copilului pe care urma să-l nască nu mai bate.

„Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini.  Am intrat în clinică de mână cu soţul meu, emoţionaţi şi bucuroşi că o să auzim bătăile inimii unei noi vieţi. În scurt timp, însă, avea să-mi cadă cerul în cap. „Sarcina s-a oprit din evoluţie. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă”. „Îmi amintesc atât de bine amorţeala care mă cuprinsese. Încercam să îmi însuşesc spusele doctoriţei, dar nu reuşeam”, a povestit Lavinia Petrea pe blogul personal. 

„Mi se întâmplase un miracol“ 

„M-am dus să mă mai vadă o dată doctoriţa mea şi să facem ce trebuia făcut… Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima. Reacţia doctoriţei întârzia să apară. Se uita şi se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul şi… se auzeau perfect bătăi de inimă! Acele bătăi pe care le auzisem şi atunci când i-am ascultat pentru prima dată inima bătând lui Mathias. Are activitate cardiacă! Mă blocasem. De data aceea mi-a stat mie inima de fericire. Am ieşit din cabinet şi aveam impresia că sunt învăluită în lumină. Mi se întâmplase un miracol”, a mai povestit prezentatoarea tv. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările