TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Lena Headey a dezvăluit că o scenă importantă cu Cersei a fost tăiată din „Game of Thrones“

0
19 Jun 2019 17:51:07
Autor: Adelina Mărăcine
Lena Headey În rolul lui Cersei din „Game of Thrones“ FOTO HBO
Lena Headey În rolul lui Cersei din „Game of Thrones“ FOTO HBO

Actriţa Lena Headey (45 de ani), cunoscută pentru rolul lui Cersei din „Game of Thrones“, a mărturisit că o scenă importantă, care ar fi putut schimba destinul personajului ei, a fost tăiată din penultimul sezon al serialului produs de HBO.

După ce Lena Headey (45 de ani) a mărturisit că şi-ar fi dorit ca personajul ei, Cersei Lannister, să aibă parte de o moarte mai dramatică în ultimul sezon din „Game of Thrones“, actriţa a dezvăluit acum detalii despre o scenă importantă care a fost în cele din urmă tăiată din cel de-al şaptelea sezon. 
 
Lena Headey a apărut la München Comic-Con în weekend, unde a dezvăluit că, iniţial, Cersei urma să aibă un avort spontan în cel de-al şaptelea sezon al serialului, potrivit Daily Mail. 
 
Sarcina lui Cersei, care a fost în mare parte ignorată pe parcursul sezonului final, a fost deseori criticată de mulţi fani ca fiind o intrigă inutilă. 
 
„Am filmat o scenă care nu a mai apărut în cele din urmă în cel de-al şaptelea sezon, în care pierdeam sarcina. A fost într-adevăr un moment traumatizant pentru Cersei şi mi-a plăcut să o filmez, pentru că i-ar fi schimbat perspectiva“, a declarat Lena, fără să specifice când ar fi avut loc această scenă, în penultimul sezon. 
 
Cersei a mărturisit că este însărcinată cu copilul fratelui ei, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), în sezonul şapte şi intenţiona să-i dezvăluie că el este tatăl, iar supuşii ei ar fi aflat la rândul lor de relaţia incestuoasă.
 
Image result for cersei jaime
FOTO HBO 
 
Dar, la sfârşitul sezonului, când Cersei i-a spus lui Jaime că nu-şi va onora angajamentul şi că nu va lupta alături de locuitorii Winterfell-ului în marea bătălie cu morţii, Jaime o părăseşte, îndreptându-se spre Nord. 
 
În cel de-al optulea şi ultimul sezon, copilul nenăscut al reginei Cersei a fost menţionat doar de câteva de ori, în timp ce mulţi fani s-au plâns că personajul lui Headey nu arăta niciodată semne că ar fi purtat o sarcină. 
 
Unii se întrebau dacă Cersei a minţit de fapt că este însărcinată, mai ales după ce a început o relaţie cu Euron Greyjoy (Pilou Asbaek). 
 
Headey nu a spus, însă, de ce scena în care ar fi suferit un avort spontan a fost în cele din urmă tăiată. Ea a vorbit şi despre faptul că a fost nemulţumită de felul în care personajul ei a sfârşit, dar e de părere că cei doi scenarişti ai sezonului nu ar fi putut să mulţumească pe toată lumea. 
 
Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, actriţa Lena Headey, care a fost încă de la debutul serialului lăudată pentru interpretarea de excepţie, a vorbit despre ultimele clipe ale personajului ei. 
 
Actriţa a mărturisit că în momentul în care a citit scenariul episodului a avut sentimente mixte şi şi-ar fi dorit ca finalul să fie diferit pentru Cersei: „Mi-aş fi dorit să aibă parte de o scenă măreaţă, de un final mai dramatic sau de o scenă în care să se lupte cu cineva“.
 
De altfel, nici fanii „Game of Thrones“ nu au fost prea încântaţi de sfârşitul personajului negativ, fiind de părere că a scăpat „prea ieftin“ pentru toate câte a făcut. Totuşi, Headey spune că a ajuns la concluzia că a fost finalul perfect după ce a discutat îndelung cu Nikolaj Coster-Waldau, actorul care îl portretizează pe Jaime Lannister: „Cu cât am vorbit mai mult despre acea scenă, cu atât mai mult mi se părea că este sfârşitul perfect pentru ea. Ei au venit împreună pe lume şi acum o părăsesc tot împreună“. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii