TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Mădălina Lefter, prima concurentă care a întors toate scaunele în debutul Vocea României 2019: „Dacă vei continua aşa, vei câştiga“ VIDEO

5
7 Sep 2019 01:49:12
Autor: Alexandra Constanda
Mădălina Lefter FOTO Pro TV
Mădălina Lefter FOTO Pro TV

Mădălina Lefter, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost primul concurent care a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune în debutul sezonului 9 „Vocea României“, care marchează revenirea lui Horia Brenciu la masa juriului de la Pro TV.

Cu o interpretare inedită a piesei „It's a Man's World“, Mădălina Lefter a deschis „Vocea României“ 2019 şi a reuşit să-i convingă pe toţi cei patru membri ai juriului să-şi întoarcă scaunele. 
 
„Ai cântat cu o maturitate extraordinară. Ai un control extraordinar pe voce.Se simte talentul natural, dar se simte şi foarte mult studiu, iar eu iubesc oamenii care studiază, mă înconjor de ei. Mi-ai dat o stare extraordinară şi-ţi mulţumesc“, i-a spus concurentei Irina Rimes, care a fost şi prima care s-a întors. 
 
În schimb, Tudor Chirilă a evidenţiat şi părţile negative ale interpretării: „Eu nu m-aş fi întors, pentru că ţi-a lipsit măsura. Tu ai arătat pe cântecul ăsta absolut tot, a fost o şansă unică în viaţa ta de a ne arăta tot ce poţi şi asta ai făcut. Şi este foarte important ca cineva să te ajute să dozezi. Eşti o provocare“.
 
 
 
„Eu cred că Tudor exagerează puţin. Eu te-am înţeles perfect. Sincer, niciunul dintre noi nu a stat acolo cu patru scaune întoarse, ăsta este adevărul. Tu trebuie să faci orice, poate ţi-ai dorit ca Tudor să se întoarcă şi dacă nu se întoarce, mai scoţi un sunet. Ce ai făcut pe scenă a fost un taifun de sunete, jumate din disperare, jumate din forţă, din dorinţa de a ne convinge să ne întoarcem. Cred că dacă vei continua aşa, vei câştiga Vocea României“, a comentat şi Horia Brenciu. 
 
Şi Smiley a mărturisit că la început nu avea de gând să se întoarcă: „Eu am vrut să nu mă întorc. Serios! Deci începutul a fost... nu a fost bine, n-a început bine. După care am început să devin din ce în ce mai atras. Şi am devenit şi mai interesat, am devenit entuziasmat. La mine ai plecat de la minus, dar ai ajuns la +100“. 
 
Deşi a recunoscut că iniţial şi-ar fi dorit să fie în echipa lui Smiley, Mădălina Lefter l-a ales pe Tudor Chirilă, pentru că a simţit o conexiune mai puternică: äSinceră să fiu am plecat de acasă cu Smiley în gând. Nu neapărat că nu m-a convins, dar m-am simţit bine conectată din punct de vedere muzical cu Tudor“.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Muzicescu Alexandru
7.09.2019, 10:58:32

Eu sincer sper că nu se mai uită nimeni la porcăria asta...

+2 (4 voturi)
Markus Roman
7.09.2019, 13:25:23

Cui nu-i place, n-are decat sa se uite la manele sau la cantece melodioase de genul ,,Ionel, Ionelule'', ,,Te-astept in gara nostra mica'' sau ,,Fotoliul din odaie''. Fata a cantat extraordinar.

-1 (3 voturi)
Muzicescu Alexandru
7.09.2019, 15:14:10

Inconsecventule, vezi că una din piesele alea înșirate de tine s-a cântat anul trecut în concurs.

0 (2 voturi)
Markus Roman
7.09.2019, 16:36:14

S-o fi cantat in concurs cum se canta si acum, la Cerbul de Aur, piesa paleolitica: ,,Sanie cu zurgalai".

-1 (1 vot)
foarte atent
8.09.2019, 07:34:30

o emisiune cu manelisti (concurenti si juriu) la un post manelist !! post dedicat alogenilor !!