TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Marius Manole va juca în noul sezon VLAD: „Nu am crezut că rolul mi se potriveşte“ FOTO

0
28 Aug 2020 13:22:46
Autor: Adelina Mărăcine
Marius Manole în „VLAD“ FOTO PRO TV
Marius Manole în „VLAD“ FOTO PRO TV

Actorul Marius Manole (41 de ani) se alătură distribuţiei serialului „VLAD“, difuzat de PRO TV. Noul sezon va debuta în luna septembrie.

„VLAD“ revine la PRO TV luni, 14 septembrie, au anunţat reprezentanţii postului. 
 
Faţa întunecată a răzbunării este neaşteptată, iar linia dintre bine şi rău devine tot mai subţire. Situaţiile complexe, iubirile surprinzătoare şi tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-şi dezvălui secretul. 
 
Toamna aceasta intră în scenă şi un nou personaj, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. 
 
Actorul joacă rolul lui Petre Toteanu, un procuror şef foarte abil şi bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuţei. Acesta va avea un rol important în continuarea poveştii „VLAD“.
 
Marius Manole, în rolul „Petre Toteanu“ din serialul „VLAD“ FOTO PRO TV 
 
„Am mulţi colegi extrem de talentaţi în «VLAD». Acesta este unul din multele motive pentru care mă bucur că fac parte din acest cast. Eu am făcut puţin film în cariera mea şi faptul că în jurul meu sunt profesionişti, fiecare în meseria lui, a mai atenuat din emoţii... Mă bucur pentru întâlnirea cu regizorul Jesus del Cerro, rar am văzut un regizor care să-şi iubească atât de mult actorii şi să îi protejeze. Energia şi pasiunea pe care o are pe platou îi molipseşte pe toţi. 
 
În ceea ce priveşte rolul meu, îmi este foarte drag, deşi iniţial nu am crezut că mă potrivesc. Dar colegii şi Jesus m-au convins că trebuie să mă bucur şi să descopăr personajul. Iată că uşor, uşor, m-am îndrăgostit de personaj, de acest Petre Toteanu cu care am descoperit că am multe în comun. De exemplu, la fel ca el, şi eu îmi doresc ca oamenii să plătească pentru greşelile lor, iar adevărul să iasă la iveală“, spune Marius Manole.

Cum arată grila de toamnă a Pro TV

FOTO PRO TV 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările