TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Micuţa balerină Ryanna Gornescu, o stea a baletului la 10 ani. A ridicat toată sala în picioare VIDEO

0
20 Apr 2019 02:24:30
Autor: Andreea Neblea
Ryanna Gornescu FOTO Pro TV
Ryanna Gornescu FOTO Pro TV

Ryanna Gornescu, în vârstă de doar 10 ani, a ridicat toată sala în picioare datorită coregrafiei ei. Micuţa balerină are numeroase trofee şi roluri pe scena Operei din Cluj.

Ryanna Gornescu, micuţa balerină în vârstă de 10 ani, a uimit la „Românii au talent“ cu talentul ei. Ea a ridicat toată sala în picioare cu o coregrafie din baletul „Frumoasa din pădurea adormită“, Aurora – Actul 3.
 
„Pasiunea mea este baletul, este foarte greu, dar fac şi la scoală şi acasă. Persoana care mă încurajează cel mai mult este mama mea. Mama a făcut balet în copilărie, dar s-a lăsat pentru că vrea să fie doctoriţă, eu nu cred că vreau pentru că nu mă atrage această meserie. Primarul Clujului mi-a dat diploma de cetăţean de onoare al Clujului. Eu am încredere în mine şi cred că voi reuşi să câştig Românii au talent“.
 
Juriul s-a arătat impresionat de prestaţia ei şi au trimis-o mai departe în concurs cu patru de „da“. 
 
„Mi-a plăcut numărul tău şi, mai ales, faptul că graţia pe care ai afişat-o atunci când ai intrat pe scenă se transmite cumva personalităţii tale şi chiar vocii şi modului în care vorbeşti, te exprimi şi interacţionezi cu noi“, a comentat Mihai Petre.
 
„Eşti perfectă şi cred că munceşti mult“, i-a transmis Andra.
 
Întrebată de Călinescu dacă are vreun model în balet, Ryanna a spus: „Da, este o rusoaică pe care o cheamă Svetlana Karova, care a studiat la cea mai bună şcoală de balet din lume. Este foarte greu, dar voi încerca să ajung şi eu acolo“.
 
Ryanna Gornescu este o stea a baletului la doar 10 ani. Micuţa balerină deţine numeroase trofee şi roluri pe scena Operei din Cluj.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii