TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Mihai Petre a povestit că a fost ameninţat cu arma: „Mi-a fost foarte frică“. Gluma făcută de Florin Călinescu

8
20 Apr 2019 15:03:55
Autor: Alexandra Constanda
În timp ce Andi Moisescu şi Andra au rămas fără cuvinte, Florin Călinescu s-a amuzat de păţania colegului său FOTO Pro TV
În timp ce Andi Moisescu şi Andra au rămas fără cuvinte, Florin Călinescu s-a amuzat de păţania colegului său FOTO Pro TV

Într-una dintre pauzele de la „Românii au talent“, Mihai Petre a povestit o întâmplare mai puţin plăcută din tinereţe, când a fost ameninţat cu moartea. Iar dacă Andra şi Moisescu au rămas fără cuvinte, Călinescu nu a ezitat să facă o glumă pe seama colegului său, cu care a avut nenumărate discuţii în contradictoriu.

În ediţia din 19 aprilie 2019 a show-ului de la Pro TV, Mihai Petre a dezvăluit că înainte de ’90, când mergea la o competiţie de dans în Slovenia, a fost ameninţat cu arma şi s-a temut pentru viaţa lui.

„La o graniţă, înainte de ‘90, mi-a pus unu pistolul la ceafă. Noi eram în tren şi mergeam în Slovenia. La un moment dat, ne-au dat jos şi ne-au pus într-o maşină, maşină care nu era taxi, şi ne-au dus cinci minute. Ne-au cerut 100 de mărci. Eu ceream explicaţii: de ce ne-aţi dat jos că aveam invitaţii, mergem la antrenament. Când mi-a pus ăla arma rece în ceafă şi mi-a spus pe limba lui să mă mişc, mi-a fost foarte frică, efectiv m-am c***t pe mine“, le-a povestit Mihai Petre colegilor săi din juriu.

Iar dacă Andra şi Andi Moisescu nu prea au ştiut cum să reacţioneze, Florin Călinescu a profitat de ocazie pentru a-l lua din nou peste picior pe colegul său. „De ce nu o fi tras ăla atunci?“, a glumit actorul în stilul caracteristic.

De altfel, Mihai Petre şi Florin Călinescu au o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, iar de-a lungul acestui sezon „Românii au talent“ au avut mai multe dispute, acestea escaladând în ediţia precedentă, din 12 aprilie, când ambii au folosit cuvinte dure şi s-au certat aproape pe tot parcursul ediţiei, iar telespectatorii s-au declarat dezamăgiţi de comportamentul celor doi. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Alexandru Preda
20.04.2019, 17:36:50

Florin Călinescu nu se ridica la înălțimea educatiei lui Mihai Petre, și pentru ca nu este în stare sa accepte acest adevăr, se da în spectacol cu orice ocazie.

+1 (1 vot)
Banan Crudu
20.04.2019, 18:25:44

Asta te deranjează pe tine cel mai mult, sau pentru că-l ia la mișto pe sultanul Drajnea și Compania ? Vuvuzel...ești chiar predator. Pardon, penibil .

-1 (1 vot)
Alexandru Preda
20.04.2019, 20:36:37

Banan Crudu, nu toți au obsesia ta pentru, sau împotriva lui Dragnea. Iar eu nu ascult ce debitează în general Călinescu. Prefer sa ascult ce comunica oamenii educati, care are idealuri și care chiar au ce anume comunica,în afara de can can-urile politice.

+1 (1 vot)
Alexandru Preda
20.04.2019, 21:14:22

Edit:care au idealuri

+1 (1 vot)
Banan Crudu
20.04.2019, 18:28:08

Bine. Și cum a scăpat Petrică de lup, nu ne spune ? Avea mărci vest germane la el (înainte de '90 !!),sau a dansat puțin pe gratis ?

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)