TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Mircea Badea refuză testul COVID, la întoarcerea din vacanţă: “Am dreptul să mă întorc în ţara mea. Dacă nu, merg în exil!”

32
5 Feb 2021 16:24:33
Autor: George-Andrei Cristescu
Foto Facebook
Foto Facebook

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a declarat că dacă i se va cere să facă testul COVID la îmbarcarea în avionul care trebuie să-l aducă în România, va refuza categoric. Normele anti-COVID cer ca persoanele care vin din zone cu risc epidemiologic au nevoie la intrarea în România de un test negativ.

“Eu nu vreau niciun test, eu sunt plecat din România şi eu zic că eu am dreptul să mă întorc în România. Că aş putea să fac test pe aeroport în România, că intru în carantină, aia da. Să-mi spui că nu pot să mă urc în avionul de România, eu fiind cetăţean român, dacă nu am test? Pe bune? Hai să vedem. Eu nu-mi fac niciun test. Şi sunt şi cu domnul Ciuvică. O să mergem probabil în Turcia, că acolo ne primeşte fără probleme şi stăm în Turcia şi facem emisiuni din Turcia. Dacă ne trimit specialiştii şi experţii din România în exil pe noi cetăţenii români nu-i nicio problemă, mergem în exil”, a spus Mircea Badea, potrivit Antena 3.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

32 Comentarii

Alexandru Preda
5.02.2021, 16:40:07

Ei vor sa faci acolo test pe banii tăi. Odată ajuns în România, faci test gratuit și asta nu le convine.

-7 (13 voturi)
Razvan
5.02.2021, 16:46:34

Creierul de gaina nu poate sa proceseze ca daca nu face testul, creste riscul sa ii infecteze pe alti oameni. El se gandeste numai la EU EU EU... Poate nu sunt cele mai bune masuri anti-covid, poate se poate gestiona pandemia mai bine, dar la fel de bine, daca toata lumea accepta sa faca asta pentru a se proteja pe ei si pe cei din jurul lor, cu ce se crede Mircea Badea mai presus decat restul oamenilor? Sigur, n-are decat sa nu faca testul si sa se auto-exileze in Turcia, eu zica ca e castigul Romaniei daca scapam de el. Duca-se invartindu-se....

+29 (35 voturi)
Mos Gerila 2
5.02.2021, 16:57:57

Publicitate gratis.... Organizam un scandal si economisim banii de publicitate. In rest, daca refuza testul la imbarcarea in avion, sa ramana acolo unde este, la fel ca orice alt pasager. Faptul ca lucreaza la Latrina 3 nu-l face cu nimic special in aceasta privinta.

+20 (24 voturi)
miron miron
5.02.2021, 17:04:40

Badea totusi este un formator de opinii. Acum, sunt doua feluri formatori de opinii, pozitiv si negativ. Badea nu face parte din nicio categorie, el este un formator de opinii trasnite, la fel ca si colegul Ciuvica. La un anumit nivel asa cum se pozitioneaza Badea ma astept la ceva pozitiv in combaterea acestei boli grave. El vine cu glumite , se comporta superficial fata de dificultatea momentului. Poti sa fii actor, politician, savant, formator de opinii, dar daca esti idiot, acolo ramai.

+20 (24 voturi)
Costica Sandu
5.02.2021, 17:09:07

In martie 2020 , cand au intrat in tara 200.000 aprox de romani si care au mai fost escortati si pina la localitatea de domiciliu de catre serviciile de ordine , nu era nevoie de test negativ ?? Atunci pretextul a fost ca nu li se poate interzice intrarea in tara ? Acum nu mai este valabil acelasi lucru ??

-15 (23 voturi)

Vezi toate comentariile (32)

Modifică Setările