TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Mircea Radu, despre revenirea Andreei Marin în TVR: Uitaţi-vă dacă v-aţi săturat de show-uri vulgare, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante

2
21 Sep 2020 16:00:31
Autor: Adelina Mărăcine
Mircea Radu/Andreea Marin FOTO Facebook Mircea Radu
Mircea Radu/Andreea Marin FOTO Facebook Mircea Radu

Mircea Radu (51 de ani), director de comunicare al TVR şi fost prezentator de televiziune, a vorbit despre reîntoarcerea Andreei Marin la televiziunea publică.

Andreea Marin va realiza o nouă emisiune la TVR2, „Nu există nu se poate“, ce va fi difuzată începând cu 12 octombrie.  
 
Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Mircea Radu îi îndeamnă pe telespectatorii care s-au săturat de „show-uri vulgare“ şi de „fake-uri delirante“ să urmărească emisiunea Andreei Marin.
 

„O situaţie de genul win-win e una în care câştigă ambele părţi. În cazul în care Televiziunea Română şi Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câştigă TVR? Un om care ştie meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forţă, cu capacitate uriaşă de muncă. TVR mai primeşte o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulţi şi buni pe care i-a pierdut în anii trecuţi.

Ce câştigă Andreea Marin? O televiziune naţională. O platformă mediatică cu un potenţial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare. Al treilea win este al telespectatorilor. V-aţi săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate şi ţicneală, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu ştiu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrităţi agresive, de vorbăraie într-una şi fără rost? V-aţi săturat, da?… Ok, atunci uitaţi-vă la emisia Andreei Marin“, a transmis Mircea Radu. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Stanila Ion
21.09.2020, 21:08:53

Ti-o lasam tie, MR, pe tuta asta...

+1 (3 voturi)
Ludwig
22.09.2020, 08:27:26

Eu cred ca s-au terminat banii si tanti Marin mai vrea malai de la prostii contribuabili. Nu mai bine s-ar apuca de ceva munca acest Mircea Radu si Marin? Pe alt post e alta starleta ce probabil a primit un sut de la parasutistul ei, e batrana, dar cu tupeu cat casa.

+2 (2 voturi)
Modifică Setările