TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Modificări importante în grila Pro TV: ce producţii au fost întrerupte. „Gospodar fără pereche“, mutat în altă zi

0
23 Mar 2020 11:21:02
Autor: Adelina Mărăcine
Emisiunea „Gospodar fără pereche“, prezentată de Geanina Ilieş, îşi schimbă ziua de difuzare FOTO ProTV
Emisiunea „Gospodar fără pereche“, prezentată de Geanina Ilieş, îşi schimbă ziua de difuzare FOTO ProTV

Începând de săptămâna viitoare, PRO TV va aduce schimbări în grila de programe, pe fondul situaţiei generate la nivel naţional şi internaţional de pandemia de coronavirus.

Pentru a menţine telespectatorii informaţi într-un mod obiectiv, noua grilă Pro TV extinde conţinutul ştirilor, iar difuzarea unor show-uri va fi amânată, anunţă reprezentanţii postului. 

Filmările pentru producţiile înregistrate au fost oprite

Emisiunile înregistrate difuzate la Pro TV presupun munca a echipe mari de profesionişti de producţie, cu invitaţi şi spectatori în platouri. Pentru a asigura siguranţa tuturor colegilor şi partenerilor Pro TV şi pentru a respecta măsurile de prevenţie stabilite, toate producţiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producţiile care şi-au întrerupt filmările se numără serialele „VLAD“ şi „Las Fierbinţi“, emisiunile „Ce spun românii, Pe bune?!“ şi „Masked Singer România“.

Modificări în grila PRO TV

Ca rezultat al situaţiei actuale, Pro TV va implementa schimbări în grila de programe, astfel încât telespectatorii să poată beneficia în continuare, de luni până duminică, de ştirile, filmele şi producţiile din timpul zilei, care sunt realizate respectându-se măsuri stricte de protecţie.

Echipa „Ştirile Pro TV“ lucrează permanent pentru a oferi conţinut nou şi relevant la nivel naţional şi internaţional, în acelaşi timp asigurând măsuri de protecţie pentru prezentatori, reporteri, operatori de imagine şi echipa din redacţie. 

În contextul pandemiei de coronavirus, ştirile nopţii vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30.

„Vorbeşte lumea“ şi La Măruţă“ continuă emisiunile live de luni până vineri, cu un conţinut care asigură informaţii despre contextul actual din ţară, cu sfaturi de la specialişti şi măsuri de prevenţie, intervenţii live pe Skype.

De asemenea, emisiunea de reportaje România, te iubesc“ a fost suspendată, din 22 martie. Postul va difuza emisiunea, la aceeaşi oră (duminica, de la 18.00), dar cu reluări ale unor anchete mai vechi, care au avut un impact puternic la nivel de societate. Se vor redifuza anchete precum: „Vaslui, polul sărăciei“, „Fenomenul Italia“ şi „Prostie monumentală“. 

Emisiunea „Gospodari fără pereche“, prezentată de Geanina Ilieş, difuzată până acum joi, a fost mutată miercuri, iar „Imperiul Leilor“, emisiunea cu antreprenori, a fost scoasă din grilă. 

„Măsura de a înceta difuzarea unor emisiuni vine în urma contextului actual la nivel naţional şi global şi este gândită atât pentru siguranţa angajaţilor, cât şi pentru a asigura continuitatea pe termen lung la nivel de business, iar difuzarea unor show-uri, printre care şi «Imperiul Leilor» şi „Masked Singer Romania“, a fost amânată pentru o perioadă în care contextul o va permite“, au explicat reprezentanţii Pro TV. 

Ce se întâmplă cu „Românii au talent“ 

În ceea ce priveşte emisiunea „Românii au talent“, emisiune înregistrată şi aflată în prezent în faza de preselecţii, ea va continua pe TV, de la ora obişnuită, 20.30.

Contactaţi de „Adevărul, reprezentanţii postului au explicat: „În ceea ce priveşte «Românii au talent», emisiunea continuă, în fiecare vineri de la 20:30 cu etapa preselecţiilor. Referitor la ceea ce va urma, la finalul acestei etape, vom ţine cont de situaţia de la acel moment. Prioritatea numărul 1 a companiei este siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor săi, ca atare vom lua toate măsurile necesare pentru a limita o eventuală contaminare. Prin urmare, rămâne să ne bucurăm de talentele de #un10perfect pe care le vom vedea pe mai departe în etapa deja filmată“.

Grila Pro TV începând de luni, 23 martie:

Luni, sâmbătă şi duminică: PRO TV va difuza filme artistice. 

Marţi şi joi: timp de două ore, personajele din „Las Fierbinţi“ aduc cele mai îndrăgite momente din sezoanele trecute

Miercuri: telespectatorii pot continua să urmărească aventurile bărbaţilor în căutarea iubirii, la „Gospodar fără pereche“. 

Vineri: „Românii au talent“ va continua pe TV, de la 20.30.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările