TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Moise Guran se întoarce la Europa FM. Când revine şi cu ce emisiune

12
17 Sep 2020 17:16:38
Autor: Andrei Brînduşescu

La nouă luni distanţă de momentul în care a părăsit Europa FM, luând decizia de a-şi asuma un rol politic, Moise Guran revine la postul de radio, cu o nouă emisiune.

„Vă anunţ că am luat decizia să renunţ definitiv la cariera şi la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această ţară”, anunţa Guran în ianuarie 2020. Ulterior, Dan Barna avea să anunţe că Guran urma să aibă o implicare directă în coordonarea campaniilor USR-PLUS pentru alegerile locale şi parlamentare.

Această relaţie a fost însă una rapid consumată. La doar trei luni distanţă de anunţul lui Barna, Guran spunea că nu va mai coordona campaniile electorale USR-PLUS, invocând „motive personale”.

Astăzi, site-ul Europa FM, citat de Pagina de Media, a anunţat revenirea lui Moise Guran în cadrul postului de radio, cu o nouă emisiune. El va reveni chiar de astăzi, de la ora 21:00.

Vlad Petreanu a vorbit despre noua emisiune a lui Guran la „Deşteptarea”, spunând: „Se cheamă Rock and talk şi este fie un rock editorializat, fie un un editorial susţinut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulţi fani, dependenţă şi controversă, pentru ca aşa face şi realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează are această tendinţă de a crea fani, duşmani, controversă şi dependenţă”.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare joi

Şi Guran a oferit mai multe detalii despre „Rock and talk”, care se va difuza în fiecare joi, la postul de radio Europa FM şi pe site-ul europafm.ro:

”Încerc să fiu mai degrabă inspiraţional decat editorial, intenţia fiind de a susţine cu muzică rock idei mai degrabă decât dezbateri. E o emisiune cu muzică şi vorbe, aşa cum îi spune şi numele. Marea provocare a acestei emisiuni e să aducă cel puţin jumătate din conţinut muzică rock foarte nouă, cea mai mare parte a pieselor nu s-au auzit nici pe alte staţii. Asta a fost provocarea pentru mine, sa învăţ o nouă meserie.

Tema emisiunii din această seară este ura şi modul în care ultimele evenimente ne-au influenţat nu atât viaţa, cât comportamentul nostru individual – temerile, anxietatea şi provocările legate de libertatea individuală cu care trebuie să trăim de şase luni de zile”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Benyamin Aronowitz
17.09.2020, 18:06:30

s-a intors la ciolan cu coada intre picioare

-10 (24 voturi)
Torquemada
17.09.2020, 18:31:13

Se poarta sa te bagi in orice,precum CTP,priceput in politica,tenis,cinematografie,s.a.m.d.

-3 (11 voturi)
dumitru bogdan
17.09.2020, 19:01:07

Sa facă o emisiune la Europa FM despre semnificația cuvântului definitiv. Poate învață ceva...

+5 (11 voturi)
bios
17.09.2020, 19:34:14

Gata cu escapada in politica ?

+4 (8 voturi)
Mihai Tarnopol
17.09.2020, 20:13:51

E stirea momentului. "Natural born Gaga" Guran se intoarce la Europa FM cu coada intre picioare, dupa cariera "definitiva" de strateg politic. Hahaha!

-5 (19 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările