TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Moment inedit la „Românii au talent“: un scoţian înghite aproape orice, apoi regurgitează fără ca măcar obiectele să se ude VIDEO

1
9 Feb 2019 12:17:24
Autor: Lizeta Oprea
Stebie Star la Românii au talent
Stebie Star la Românii au talent

Concurentul britanic a reuşit să impresioneze după ce le-a arătat juraţilor cum înghite aproape orice - monede, bile de biliard, săpun lichid, zahăr şi chiar gaz şi apoi le regurgitează.

Vineri a început un nou capitol din show-ul de divertisment, Românii au talent. Prima pagină a fosct scrisă de concurenţi fantastici, care au adus pe scenă momente unice in istoria emisiunii. Juraţii au fost cuceriţi de talentul incredibil al participanţilor şi de abilităţile acestora de a face spectacol, printre surprizele serii aflându-se şi Stevie Starr, 56 de ani, din Anglia, cunoscut şi ca „Regurgitatorul Profesionist“.

Concurent a reuşit să impresioneze după ce le-a arătat juraţilor cum înghite aproape orice  şi aur şi apoi le regurgitează.

Stevie Starr a mărturisit că nu a mâncat niciodată mâncare, ci doar chips-uri din cartofi, multă ciocolată şi bea Cola dietetică. Printre alimentele al căror gust nici nu-l cunoaşte, pentru că le regurgitează involuntary, se află fructele şi legumele. 

Scoţianul a înghiţit patru monede una după alta şi le-a scos din stomac în ordinea aleasă de juriu. A urmat o bilă de billiard, zahăr pe care l-a regurgitat uscat, detergent lichid pe care l-a scos sub formă de baloane umplute cu fumul dintr-o ţigară. După ce a atenţionat publicul să nu încerce acasă, pentru că „Stevie are un stomac special“, scoţianul a înghiţit gaz, invitându-l pe Smiley să-i aprindă o brichetă în cavitatea bucală perntru a arăta că nu păstrează nimic în gură.

La adresa concurentului britanic, juraţii au avut doar cuvinte de laudă: „N-am văzut în viaţa vieţilor mele aşa ceva“a spus Andra. „Ai avut cel mai xtravagant număr de la Românii au talent", i-a spus şi Andi Moisescu, în tiomp ce Mihai Petre l-a numit „un mister al lumii". Stevie a primit patru de DA. 

Românii au talent, lider de audienţă

Prima ediţie a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 18.8 puncte de rating şi 48.1 % share, de 6 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.2 puncte de rating şi 8.3 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audienţă de la 22:19, peste 4.3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sebastian Dorin
9.02.2019, 21:09:52

Eu vreau sa vad cu inghite un DILDO pina in stomac dupa care sa - l scuipe afara.