TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Moment spectaculos de mentalism la Românii au talent: cum a reuşit un concurent să „ghicească“ gândurile membrilor juriului VIDEO

2
22 Feb 2020 12:58:18
Autor: Adelina Mărăcine
Simion Ştefan, număr impresionant de mentalism la „Românii au talent“ FOTO Pro TV
Simion Ştefan, număr impresionant de mentalism la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Simion Ştefan, în vârstă de 35 de ani, a impresionat juriul „Românii au talent“, în ediţia de vineri seară, cu un număr spectaculos de mentalism.

Simion Ştefan a avut un moment inedit, vineri seară, la „Românii au talent“. El a avut „unul dintre cele mai bune numere de mentalism“ din show, după cum a afirmat Mihai Petre.

Simion Ştefan a reuşit să „pătrundă“ în minţile celor patru membri ai juriului şi să ghicească, pe rând, persoana căreia Andra ar fi vrut să-i transmită un mesaj, o dată de naştere importantă pentru Mihai Petre, numele căţelului ales la întâmplare de Florin Călinescu şi o piesă muzicală aleasă cu ajutorul unor zaruri de Andi Moisescu.

Cel mai spectaculos moment al numărului său a fost când mentalistul Simion Ştefan a reuşit să ghicească în timp real numele la care se gândea Pavel Bartoş: cel al mamei sale. A urmat apoi un truc cu cărţi de joc cu ajutorul căruia concurentul şi-a cucerit iremediabil audienţa. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

radu pasa
22.02.2020, 13:56:58

Am doua propuneri: 1in emisiune sa fie primiti{ sa concureze} numai romani indiferent de unde ar veni 2 daca se primesc sa concureze si alte natii, emisiunea sa se intituleze altfel,de exemlu "talente de pretutindeni,pentruca actuala titulatura nu ezprima realitatea.

+1 (1 vot)
Andrei Tirighie
22.02.2020, 14:00:28

cred că astea care ne apar inexplicabile se realizează cel mai ușor, dacă aflăm ne pierdem părera bună despre noi.