TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Momentul accidentării lui Jador la Survivor, greu de privit: „Aoleu, dacă mă vede mama plânge”. Medicul l-a scos de pe traseu

2
5 Mar 2021 22:24:54
Autor: George-Andrei Cristescu
Accidentarea lui Jador la Survivor / FOTO captură video Kanal D
Accidentarea lui Jador la Survivor / FOTO captură video Kanal D

Clipe de teroare a trăit Jador la Survivor, în ediţia difuzată vineri, 5 martie, la Kanal D. Faimosul s-a accidentat grav pe traseu, iar medicul i-a interzis să continue. Solistul urla de durere, pe jos, în timp ce rivalul Musty, de la Războinici, striga: „E un film!"

În duelul cu Marius Crăciun, din proba pentru imunitate, Jador a văzut negru în faţa ochilor. S-a accidentat grav la genunchi, la o aterizare greşită în apă, şi a urlat ca din gură de şarpe. Medicul a intervenit imediat pentru a-l consulta pe Faimos. „Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(...) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă", a spus Jador, după ce doctorul i-a interzis să mai intre pe traseu.

Proba sportivă a fost câştigată de Războinici, cu scorul de 10 la 6, obţinând prima imunitate a săptămânii, dar şi provizii.
 
Vezi pe Click.ro înregistrarea momentului în care se accidentează Jador.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
5.03.2021, 23:28:19

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
6.03.2021, 01:25:49

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările