TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Mulţi fani dezamăgiţi de finalul primului sezon „Vlad“: „Oricare alt episod a fost mai interesant“

0
21 May 2019 17:10:01
Autor: Andreea Neblea
Eliza (Olimpia Melinte) şi Vlad (Adi Nartea) FOTO Facebook Pro TV
Eliza (Olimpia Melinte) şi Vlad (Adi Nartea) FOTO Facebook Pro TV

Ultimul episod al serialului thriller „Vlad“, difuzat de Pro TV pe 20 mai, a iscat mai multe reacţii în mediul online, unii fani arătându-se dezamăgiţi de finalul primului sezon. Au existat, însă, şi păreri pozitive.

Primul sezon al serialului „Vlad“ s-a sfârşit luni, 20 mai. După foarte multe încercări de a scăpa de inginer, totul s-a întors împotriva lui Leo, care atunci când încerca să fugă a fost ameninţat de omul în care avea cea mai mare încredere, Tibi. 
 
Tot în ultimul episod, Titi a ucis-o pe mătuşa Lia, după ce a aflat intenţia acesteia de a-i da Mariei o scrisoare, dar a început şi un plan împotriva lui Vlad, împreună cu Ştefan. Cu toate că a încercat să-şi reprime sentimentele pentru Eliza, şi-a dorit să o urască şi să se răzbune pe ea, Vlad nu a reuşit, iar dragostea a învins, în episodul de luni seară, spunându-i că o iubeşte.
 
Chiar dacă ultimul episod, al 13-lea, a avut şi cea mai bună audienţă din sezon, povestea nu a mulţumit pe toată lumea, fanii serialului având reacţii diverse în mediul online.
 
Mulţi s-au declarat dezamăgiţi de finalul sezonului deoarece nu a existat de fapt un sfârşit sau o concluzie. 
 
„Sunt dezamăgită. În primul rând pentru că aţi promis final şi de fapt va fi o continuare. Acest sfârşit de sezon atât de slab şi nepotrivit. Fără încheiere. Total anapoda. Nu mi-a plăcut, îmi pare rău. Nu deveniţi ca «Fructul Oprit», o lălăiţi găsind de la episod la episod câte un motiv să mai continuaţi. Şi spun asta, deşi nu am pierdut niciun episod din cele două sezoane ale lor. Dar ce e frumos nu durează mult. Asta se aplică şi în cazul vostru“, este unul dintre comentarii.
 
Internauţii s-au legat şi de faptul că acţiunea este „tărăgănată“, finalul difuzat fiind catalogat drept „jalnic, fără certitudine“: „Până în episodul 10 mi se părea cea mai reuşită şi cea mai de calitate producţie românească din ce mi-a fost dat să vad în viaţa asta. Până să văd că, efectiv, acţiunea de răzbunare propriu-zisă nu începea. Tipic românesc. Ne lungim cu nişte chestii total aiurea... Un final ciudat, jalnic chiar, fără nicio certitudine“.
 
„Episodul 13 cel mai slab. Am fost decepţionat. Trebuia să se termine răzbunarea. Un film când este lungit prea mult îşi pierde din farmec. Nu mă mai uit la sezonul 2. Credeam că nu se va transforma în telenovelă. Păcat“, „Aiurea tare, după ce că-l daţi o dată pe săptămână am aşteptat un sezon şi nu s-a întâmplat nimic. Tipic românesc“, „Ciudat final, fără prea mare înţeles“, „Oricare alt episod a fost mai interesant decât finalul“, „Daca aveam televizorul achitat, îl spărgeam“, „Dezamăgitor... începe să miroasă a telenovelă ieftină“, se arată în alte comentarii. 
 
Unul dintre fani chiar a recomandat echipei „Vlad“ să urmărească serialul HBO „Game of Thrones“ pentru „inspiraţie“: „V-aţi bătut joc. Nu s-a întâmplat nimic, atâtea ameninţări şi niciun mort, o coastă ruptă, ceva. Vă recomand GoT pentru inspiraţie“.
 
Un alt internaut mărturiseşte că deşi până acum a fost încântat de producţie, finalul l-a dezamăgit, ducându-se într-o zonă mediocră: „Mai mult decât dezamăgit! Tot sezonul extrem de interesant, filmat superb, foarte complex, rar vezi chestii de genul într-o producţie românească, apoi la final îţi aruncă prostia asta cu sărutul, nefiind nicio concluzie, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ca şi cum ar mai fi încă un episod, nu finalul sezonului. Partea proastă e că s-au dus într-o zonă extrem de mediocră şi că nu s-au întâmplat lucruri atât de interesante, emoţionante, pline de suspans, deşi aveau potenţial. Dezamăgitor, într-un cuvant, păcat de unii actori extraordinari din serial“.
 
Există şi fani care sunt încântaţi de serial chiar şi după finalul primului sezon: „Doamne Dumnezeule, un serial super reuşit! Ador acest serial, sfârşitul a fost de vis, aşteptăm cu nerăbdare noul sezon. Bravo Pro TV, ne-aţi cucerit, fermecat cu acest film mai mult ca perfect“, „Incredibil finalul din această seară. Abia aştept următorul sezon“, „Superb! Abia aştept sezonul 2, sper ca aşteptarea să nu fie prea lungă“.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii