TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Netflix a prezentat un scurtmetraj inedit de David Lynch: cineastul anchetează o maimuţă acuzată de crimă

1
21 Jan 2020 17:26:51
Autor: Adelina Mărăcine
O maimuţă anchetată pentru crimă de David Lynch, într-un nou scurtmetraj al regizorului FOTO
O maimuţă anchetată pentru crimă de David Lynch, într-un nou scurtmetraj al regizorului FOTO

David Lynch a prezentat, pe 20 ianuarie, pe Netflix, un scurtmetraj inedit, fidel universului său straniu. În „What Did Jack Do?“ celebrul regizor american, cunoscut pentru „Twin Peaks“, „Mullholand Drive“, joacă rolul unui detectiv care interoghează o maimuţă acuzată de crimă.

Cu o durată de 17 minute, scurtmetrajul „What did Jack Do?“ jucat, scris şi realizat de David Lynch a fost filmat în 2016 şi redă un dialog absurd între cele două fiinţe, potrivit News.ro
 
Fanii „Twin Peaks“ vor regăsi în acest film dragostea lui David Lynch pentru cafea. Filmul se termină cu un număr muzical melancolic al maimuţei. 
 
Producţia alb şi negru a fost prezentată la Festival of Disruption din New York şi la Fondation Cartier din Paris, în noiembrie 2017. Lansarea sa pe Netflix coincide cu aniversarea lui David Lynch, care a împlinit 74 de ani pe 20 ianuarie. 
 
Cel mai recent film al său, foarte experimentalul „Inland Empire“, a fost lansat în 2006. Cineastul a revenit nouă ani mai târziu, în 2017, cu al treilea sezon din serialul-cult „Twin Peaks“. Zece episoade poetice şi uimitoare considerate de mulţi dintre critici drept una dintre cele mai importante opere din anii 2010. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Smeritu Pahomie
22.01.2020, 01:51:17

....aluzie la felul cum a fost anchetat si Saddam Husein si spanzurat pentru "Armele ...lipsa ....de Distrugere in Masa".....

+1 (1 vot)
Modifică Setările