TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Nouă vedete îşi dansează amintirile în paşi de rumba, dans contemporan, tango şi cha-cha la „Uite cine dansează!“

0
27 Mar 2017 15:10:34
Autor: Victor Arvunescu
„Uite cine dansează!“ îi provoacă pe concurenţi la un dans inedit FOTO Pro TV
„Uite cine dansează!“ îi provoacă pe concurenţi la un dans inedit FOTO Pro TV

A patra ediţie „Uite cine dansează!“ le provoacă pe vedete să-şi spună poveştile de viaţă în paşi de dans, emoţiile, sacrificiile şi dragostea faţă de dans ajutându-i să devină cei mai buni.

Vedetele din competiţia „Uite cine dansează!“ sunt pregătite să-şi spună poveştile de viaţă în paşi de dans, luni, de la 20.30! Cei nouă concurenţi s-au implicat trup şi suflet în coregrafiile pregătite pentru cea de-a patra ediţie a show-ului, astfel încât dansurile pe care le vor prezenta să le redea perfect emoţia şi trăirile. De la costume şi melodii până la decor, concurenţii şi-au pus amprenta pe toate acestea pentru ca amintirile lor să fie cât mai bine reprezentate prin dans.

Va fi o ediţie plină de neprevăzut, în care vedetele îşi vor pune sufletul pe tavă. Luni vom vedea dansuri contemporane pline de emoţie, dansul dragostei - rumba, dansul pasiunii - tango şi cel al veseliei - cha cha. Tot luni, vom urmări poveşti triste şi vesele deopotrivă, un dans dedicat unei persoane foarte dragi, căreia un diagnostic crâncen, cancer, i-a schimbat profund existenţa, vom afla o poveste de dragoste tumultuoasă şi nonconformistă, dar şi foarte multe lucruri despre temerile unui om sosit la Bucureşti cu un bagaj de visuri şi cu o… pernă, vom afla despre momente de răscruce şi decizii pe muchie de cuţit sau detalii emoţionante despre dispariţia unor oameni dragi atunci când toţi se aşteptau mai puţin.

După patru săptămâni de antrenamente zilnice, efort fizic uriaş, lacrimi de bucurie, dar şi de durere sau dezamăgire, cele nouă perechi rămase în competiţie dau luni, de la 20.30, la „Uite cine dansează!“, cel mai important test de până acum: vor prezenta momente marcante din vieţile lor, care le-au influenţat destinele, în paşi de dans. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările