TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Noutăţi pe Netflix în luna decembrie: seriale noi şi filme cu Meryl Streep şi Gary Oldman

0
1 Dec 2020 14:36:08
Autor: Adelina Mărăcine

Filme cu Gary Oldman, Viola Davis, George Clooney şi Meryl Streep, şi serialele „Selena” şi „Private Lives” se numără între lansările Netflix în luna decembrie.

„Mank”, regizat de David Fincher, cu Gary Oldman în rolul controversatului scenarist care a scris „Citizen Kane” pentru Orson Welles, va fi lansat pe 4 decembrie, iar „The Prom”, o comedie muzicală regizată de Ryan Murphy, cu Meryl Streep, Nicole Kidman şi James Corden în rolurile principale, va fi disponibil din 11 decembrie. 

„Ma Rainey's Black Bottom”, cu Viola Davis şi ultimul film în care a jucat Chadwick Boseman, va fi disponibil din 18 decembrie, „The Midnight Sky”, cea mai nouă producţie SF cu George Clooney ca regizor şi protagonist, va debuta pe 23 decembrie, iar „Bridgerton”, un serial de epocă produs de Shonda Rhimes, cu Adjoa Andoh şi Julie Andrews în distribuţie, pe 25 decembrie.

Pe 1 decembrie, va fi lansată producţia Netflix animată „Angela's Christmas Wish”. Hotărâtă, Angela îşi propune să-şi reunească familia de Crăciun, iar apoi pune la cale un plan pentru a ajunge din Irlanda în Australia.

Noi seriale pe Netflix

Primul nou serial al lunii este „Do Do Sol Sol La La Sol”, lansat pe 3 decembrie. O pianistă bogată pierde totul în afară de zâmbet, dar stele strălucitoare o călăuzesc spre un orăşel unde găseşte speranţa, un cămin şi dragostea.

În aceeaşi zi va debuta şi „Private Lives”. Într-o lume în care informaţiile nu mai sunt private, câţiva escroci dau în vileag un teribil sistem de supraveghere condus de guvern şi de o corporaţie avidă.

Serialul „Selena”, bazat pe viaţa cântăreţei mexicane Selena Quintanilla-Pérez, care a murit în 1995, va fi lansat pe 4 decembrie.

Un alt serial nou este „Alice in Borderland” - despre un tânăr obsedat de jocuri video care se trezeşte într-o versiune bizară a oraşului Tokyo, unde el şi alţi vizitatori concurează în jocuri mortale pentru a supravieţui - va fi lansat pe 10 decembrie.

Pe 11 decembrie va fi lansat „The Mess You Leave Behind”, care are în centru o profesoară care începe să lucreze la un liceu, dar e bântuită de moartea suspectă care a avut loc cu câteva săptămâni înainte.

O elevă eminentă de la o şcoală de balet de elită din Chicago este scoasă din schemă, iar înlocuitoarea ei intră într-o lume a minciunii, trădării şi competiţiei acerbe. Este intriga noului serial „Tiny Pretty Things”, care va debuta pe 14 decembrie.

Din 16 decembrie, va fi disponibil „How to Ruin Christmas: The Wedding”. Fiica risipitoare Tumi revine acasă de sărbători şi îi zădărniceşte planurile de căsătorie surorii sale. Ea trebuie să îndrepte lucrurile până nu e prea târziu.

„Sweet Home” se alătură listei de titluri noi. Nişte monştri cumpliţi terorizează şi ameninţă omenirea, iar un adolescent cu probleme şi demoni interiori devine singura speranţă de supravieţuire a vecinilor. Serialul va debuta pe 18 decembrie.

În ajunul Anului Nou, va debuta „Equinox”. În 1999, tânăra Astrid a fost martora dispariţiei unui autobuz plin de elevi. În 2020, ea încearcă să elucideze misterul, dar ajunge să schimbe trecutul.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările