TV / Media

articolul anterior articolul urmator

O nouă amendă pentru show-ul „Puterea Dragostei“: E foarte multă agresivitate verbală. Aceşti concurenţi sunt aleşi pe sprânceană

1
9 Sep 2020 12:39:43
Autor: Adelina Mărăcine
Captură Kanal D
Captură Kanal D

Emisiunea „Puterea Dragostei“ de la Kanal D a fost sancţionată din nou de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru limbaj trivial.

Show-ul matrimonial de la Kanal D a fost amendat de CNA pentru mai multe emisiuni din perioada 6 august-19 august. Limbajul trivial folosit de concurenţi a dus la o nouă sacţiune. Astfel, postul TV trebuie să plătească o amendă în valoare de 5.000 de lei, scrie Pagina de Media. 
 
Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D în şedinţă, a încercat să explice comportamentul şi limbajul concurenţilor. „Eu nu am auzit nicio înjurătură, niciun cuvânt licenţios. În majoritatea timpului nu au fost motive de a se sancţiona ceva. În această emisiune au fost nişte momente mai tensionate, dar în acest caz cuvintele licenţioase au fost acoperite.
 
Toată lumea ştie ce conţine această emisiune. Sunt tineri de 20 de ani care au un asemenea comportament, nu avem ce să facem. Este o emisiune de divertisment în care sunt filmaţi sute de ore.
 
Noi cenzurăm momentele care sunt nepotrivite de difuzat, acoperim toate cuvintele licenţioase. Moderatoarea le atrage atenţia concurenţilor şi încearcă să modereze discuţia. Sesizările sunt total în neconcordanţă cu ce s-a văzut pe post“, a susţinut reprezentantul postului TV. 
 
Reacţia membrilor CNA
 

„Este foarte multă agresivitate verbală. Ce se întâmplă în acea emisiune emană foarte multă agresivitate verbală. Chiar dacă sunt nişte tineri de 20 ani, dar totuşi nu sunt un model reprezentativ. Ei nu reprezintă un etalon“, a argumentat Alexandru Kocşiş-Cristea, membrul CNA care a propus amenda de 5.000 de lei. 

El a continuat: „Când îi punem la televizor într-o emisiune şi stau acolo sute de ore şi îi prezentăm publicului într-un serial atât de lung, precum această emisiune, ei ar trebui să aibă un comportament adecvat, să fie un etalon pentru generaţia lor. Încercaţi să bagaţi şi un tânăr care a fost olimpic. Mi se pare că aceşti concurenţi sunt aleşi pe sprânceană“.

Puterea Dragostei, amenzi record pentru Kanal D

 

Emisiunea prezentată în primele două sezoane de Andreea Mantea a adus o ploaie de amenzi pentru Kanal D. Ultima a fost pe 11 iunie, atunci când postul Dogan a trebuit să plătească 25.000 de lei, după cum a scris Pagina de Media.

Totodată, Kanal D a mai primit o amendă şi în martie, chiar mai mare - de 50.000 de lei.

Emisiunea „Puterea Dragostei” este difuzată de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, şi sâmbăta şi duminica, în intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

florin bala
9.09.2020, 14:40:22

o adevarata porcarie televizata ... nu sprijina nimic altceva decat profitul, in baza atragerii de privitori multi, cu lipsuri consistente in comportamentul propriu. calitativ, nu reprezinta nimic ... continut educativ zero ...

Modifică Setările