articolul anterior articolul urmator

O reclamă românească a stârnit critici în mediul online: „Nu este amuzant să o arzi sexist şi să expui aşa o bucată dintr-o femeie“ FOTO

4
8 Nov 2018 17:40:39
Autor: Adelina Mărăcine
FOTO Facebook
FOTO Facebook

4 Comentarii

Pyrhante
8.11.2018, 19:24:59

Ăsta nu e sexism, nu vine nici măcar din răutate ci dintr-un umor vulgar sau ieftin. Cum sunt meme-urile, bancurile, nu le vei interzice niciodată și nu le vei putea opri. Cuvintele astea gen rasism, sexism, clasism și-au pierdut din valoare din cauza celor care caută nod în papură și mută atenția de la problemele reale ale societății. Așa ca fapt divers, feministele de ce nu luptă pentru mai multă reprezentare în muncile grele unde sunt 97% bărbați și în educație unde sunt majoritatea femei? vor 50 50 doar la job-urile ușoare care au fost dominate de bărbați.

+6 (6 voturi)
Sub Marinu
9.11.2018, 07:46:37

De ce nu sar de pop$% in sus acolo unde reprezentarea este aproape 90% in favoarea lor? In HR si PR sunt in majoritate covarsitoare. Nu vad sa le deranjeze ca nu-s 50-50.

+3 (3 voturi)
Sub Marinu
9.11.2018, 07:42:10

Comentariu considerat abuziv.

Gabriel Ene
9.11.2018, 15:37:15

Activista feministă Andreea Braga ar trebui să-și cumpere un nou creier și să se zbată așa pentru o cauză mai bună. În zilele noastre femeile au mai multe drepturi decât bărbații... primesc pedepse MULT mai mici pentru aceleași fărădelegi care ar fi săvârșite de un bărbat... găsesc de lucru mult mai ușor în profesiile ;i domeniile "bune" decât ar găsi un bărbat cu ACEEAȘI calificare și de multe ori chiar cu o calificare MAI BUNĂ... În zielle noastre este MULT mai "ușor" să fii femeie decât bărbat și asta o știe toată lujmea , MAI ALES feminZdele. Dacă cineva ar trebui să ceară și să lupte pentru drepturi egale (mai ales în Occident și mai ales în țările vorbitoare de limba engleză (SUA , Marea Britanie , Canada , Australia) aceia ar fi bărbații în nici un caz femeile. Mai terminați cu aceste ridiculozități... cu aceste minciuni... cu aceste tentative de spălare de creier... cu acest "Political Corectness" deșănțat și cu DUBLU STANDARD... cu această CENZURĂ impusă bărbatului în general și bărbatului alb ÎN SPECIAL... cenzură pe lângă care ceea ce făceau comuniștii era joacă de copii... , mai terminați cu nebunia și cu minciuna , mai terminați cu aceste ticăloșenii în care nici voi nu credeți.

+1 (1 vot)