TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Octavian Bellu vine la „Profesioniştii“  în săptămâna Europenelor de Gimnastică Artistică de la Moscova

0
20 Apr 2013 11:58:38
Autor: Sabrina Valeriu
Octavian Bellu şi Mariana Bitang împreună cu echipa de gimnastică feminină FOTO TVR 1
Octavian Bellu şi Mariana Bitang împreună cu echipa de gimnastică feminină FOTO TVR 1

În această seară, de la ora 23:10 în emisiunea „Profesioniştii“ difuzată la TVR 1, invitatul Eugeniei Vodă va fi Octavian Bellu, celebrul antrenor al echipei naţionale de gimnastică. Cei doi vor discuta în direct evoluţia gimnaştilor români din cadrul Campionatelor  Europene de Gimnastică Artistică de la Moscova.

„Mă numesc Octavian Bellu şi sunt un dascăl”, se prezintă invitatul Eugeniei Vodă. La fel ca toate poveştile spuse în atmosfera intimă a emisiunii găzduite de Eugenia Vodă, şi această ediţie a „Profesioniştilor“ va putea fi urmărită atât la TVR 1, cât şi online, pe www.tvrplus.ro.

De vineri şi până duminică, telespectatorii TVR 1 şi TVR HD, precum şi cei care urmăresc platforma online pot vedea evoluţia gimnaştilor români la Moscova pe parcursul a aproape douăsprezece ore de transmisiuni în direct. Acestea sunt: vineri, 19 aprilie, de la orele 12:00, respectiv 16:30; şi sâmbătă şi duminică de la 12:30.

Comentariile şi explicaţiile probelor din cele trei zile de concurs vor fi asigurate de Alina Alexoi.

Evoluţia gimnaştilor români la campionatele internaţionale a fost mereu strălucitoare. De multe dintre succesele lotului naţional de gimnastică feminină a României se leagă numele antrenorului şi profesorului Octavian Bellu. Multiplu medaliat olimpic, mondial şi european, inclus în International Gymnastics Hall of Fame, Bellu a fost denumit „Cel mai de succes antrenor din lume”, de Worlds Records Academy.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările