TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Octavian Strunilă şi Andreea Ibacka, emisiune la Pro 2: cine sunt primii invitaţi FOTO

0
15 Feb 2018 07:57:37
Autor: Adelina Mărăcine
Octavian Strunilă şi Andreea Ibacka vor prezenta emisiunea „Ferma după perdea“ FOTO PRO 2
Octavian Strunilă şi Andreea Ibacka vor prezenta emisiunea „Ferma după perdea“ FOTO PRO 2

Actorii Andreea Ibacka şi Octavian Strunilă vor prezenta la Pro 2 emisiunea „Ferma după perdea“, în care vor fi prezentate imagini în premieră din „Ferma Vedetelor“ şi va fi dezbătut pe larg, alături de invitaţi, tot ce se întâmplă în reality show-ul de la Pro TV.

Astfel, alături de invitaţi speciali şi vedetele direct implicate, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30, pe postul Pro 2, cei doi prezentatori vor face echipă pentru a întoarce pe toate feţele conflictele, tensiunile, condiţiile de trai, momentele amuzante şi dramele personale prin care vor trece cele şase cupluri de vedete participante la „Ferma vedetelor“. 
 
Monica Bârlădeanu şi Nea Raţă vor fi primii invitaţi ai emisiunii care vor dezbate alături de Andreea Ibacka şi Octavian Strunilă cum s-au acomodat vedetele, primele tensiuni din fermă, dar şi emoţiile primului duel.

Monica Bîrlădeanu şi Nea Raţă la „Ferma Vedetelor“
 
„Un reality show este fascinant prin definiţie. Iar în momentul în care formatul presupune condiţii extreme, provocarea se transformă într-un joc al nervilor tari. Suntem cu atât mai curioşi să aflăm ce se ascunde în spatele cortinei, ce nu se vede pe TV la «Ferma vedetelor»“, a declarat Andreea Ibacka. 
 
Octavian Strunilă vine cu un bagaj mare de experienţă acumulat în sezonul doi „Ferma vedetelor“: „Mă bucur foarte mult că o să retrăiesc o dată cu concurenţii spiritul fermei. Au trecut doi ani de atunci şi am amitiri încă vii de acolo. Este o experienţă care te marchează, asemănătoare cu armata. Mă bucur şi de faptul că acum voi avea ocazia să fiu martor din exterior la tot ce se întâmplă în fermă, mai ales că le-am dat startul împreună cu Paul Ipate în această competiţie şi am încercat să le dăm cele mai bune sfaturi concurenţilor. Am foarte mulţi prieteni în fermă anul acesta şi abia aştept să văd cum se descurcă şi să studiez caracterele. Pe Andreea o cunosc de 11 ani, am filmat împreună aproape patru ani şi cred că o să facem echipă foarte bună, aşa că vă invit să nu rataţi prima noastră întâlnire!“, a declarat Octavian. 
 
Citeşte şi: 
 
INTERVIU Monica Bîrlădeanu, despre „Ferma Vedetelor“: „S-a plâns mult în emisiune“ VIDEO
 
„Ferma vedetelor“, în formulă completă: Pro TV a anunţat ultima echipă care intră în competiţie FOTO
 
Mihaela Tatu se reîntoarce în televiziune, după ani de absenţă. În ce emisiune va putea fi urmărită FOTO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările