TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Orarul cu recomandări Netflix pentru începutul de toamnă: BoJack Horseman şi Centralistele revin cu noi sezoane VIDEO

0
5 Sep 2018 09:49:12
Autor: Alexandra Constanda
BoJack Horseman revine cu un nou sezon FOTO Netflix
BoJack Horseman revine cu un nou sezon FOTO Netflix

Pentru că luna septembrie tocmai a începe, iar orele de filme şi seriale se predau pe Netflix, v-am făcut orarul complet pentru primele săptămâni din septembrie.

Începând din 1 septembrie, pe Netflix este disponibil un nou serial original, „La cathedral del mar“. Acţiunea se petrece în Barcelona Secolului al XIV-lea, când ascensiunea unui sclav către bogăţie şi libertate provoacă dispreţul clasei nobile şi suspiciunea Inchiziţiei.

 
Tot pe Netflix găsiţi deja şi sezonul 4 din „Better Call Saul“, în care o moarte şocantă îl propulsează pe Jimmy în lumea criminală - şi mai aproape de viaţa sa ca Saul Goodman.
 
Mai puteţi vedea şi filme romantice („The Perks of Being a Wallflower“), SF-uri („Limitless“) şi drame („The Next Three Days“).
 
De asemenea, în septembrie revin cu noi sezoane „Centralistele“ şi „BoJack Horseman“. Aşadar, vă prezentăm o serie de recomandări pentru această primă lună de toamnă. 
 
7 septembrie
 
Cable Girls/Centralistele“ (sezonul 3)
 
După o tragedie, Lidia luptă cu pasiune pentru familia ei, Carlota îşi găseşte vocea, Ángeles lucrează sub acoperire şi Marga dezvăluie un talent pentru contabilitate.
 
„Marvel’s Iron Fist“ (sezonul 2)
 
Odată cu înfrângerea Hand, Chinatown rămâne vulnerabil în faţa războaielor şi Danny trebuie să protejeze străzile din New York.
 
„The Most Assassinated Woman in the World“ (film)
 
În anii 1930, în Paris, o actriţă faimoasă pentru scenele sale de moarte de la Teatrul Grand Guignol, se întâlneşte cu o persoană care o hărţuieşte şi fantome din trecut.
 
„Atypical“ (sezonul 2)
 
În timp ce Elsa şi Doug se confruntă cu consecinţele crizei lor maritale şi Casey încearcă să se adapteze la noua ei şcoală, Sam se pregăteşte pentru viaţă după absolvire.
 
14 septembrie 
 
BoJack Horseman“ (sezonul 5)
 
BoJack se întoarce pe ecrane în rolul principal din „Philbert“, un nou serial cu detectivi produs de Princess Carolyn. Dar demonii lui se dezlănţuie în forţă. 
 
„American Vandal“ (sezonul 2)
 
În urma succesului primului documentar, Peter şi Sam caută un nou caz şi aleg un mister bizar de la un liceu din Washington.
 
„Norm Macdonald has a Show“
 
Comedianul Norm Macdonald găzduieşte acest talk show cu invitaţi celebri, conversaţii neaşteptate şi culisele universului lui Norm.
 
„The Angel“ (film)
 
În timp ce lucrează la cel mai înalt nivel în guvernul egiptean, Ashraf Marwan este şi spion pentru Israel. Bazat pe o poveste adevarată.
 
„Bleach“ (anime)
 
Atunci când elevul de liceu Ichigo se transformă în cel care aduce moartea, îşi doreşte cu tărie să dea puterile înapoi. Dar va trebui să ia mai întâi nişte suflete.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările