TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Poftiţi pe la noi“, ediţie specială: nea Mărin mănâncă şniţel cu şerveţele, iar Andreea Tonciu se loveşte la cap

0
5 Jul 2015 13:09:59
Autor: Victor Arvunescu
Andreea Tonciu se
loveşte cu capul de o bară de metal şi are senzaţia că l-a spart
FOTO Antena 1
Andreea Tonciu se loveşte cu capul de o bară de metal şi are senzaţia că l-a spart FOTO Antena 1

Într-o ediţie specială a emisiunii „Poftiţi pe la noi“, Rona Hartner, Andreea Tonciu, Liviu Vârciu, Giani Kiriţă şi Edi Stancu ajută un centru de orfani din Oneşti. Pe de altă parte, Diana Munteanu îi face o vizită surpriză lui nea Mărin şi îi pregăteşte un meniu supriză.

Luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1, Rona Hartner, Andreea Tonciu, Liviu Vârciu, Giani Kiriţă şi Edi Stancu muncesc alături de nea Mărin într-o ediţie specială a emisiunii „Poftiţi pe la noi!“, la Antena 1. Aceştia îşi unesc forţele pentru a ajuta Centrul „Buna Vestire“ din Oneşti, locul devenit „acasă“ pentru 33 de copii pe care o mână de măicuţe îi înconjoară cu toată dragostea din lume. Venită din Italia la începutul anilor ’90, sora Michela a reuşit să pună bazele unui centru în care, din 1995 şi până acum, au avut o copilărie fericită nu mai puţin de 160 de suflete. Majoritatea micuţilor sunt fie orfani, fie părăsiţi de părinţi, iar poveştile lor vor fi imboldul necesar ca vedetele să se dedice trup şi suflet pentru a face rost de bani.

Edi Stancu şi Giani Kiriţă îşi vor testa limitele fizice atunci când vor avea de tăiat câţiva buşteni zdraveni, Liviu Vârciu va avea din nou peripeţii cu nişte ponei, fapt ce îl va face să declare că aceste animale sunt frustrate, Rona va spăla maşini şi îşi va aminti de vremurile în care a spălat parbrize pentru a face rost de bani de buzunar, iar Pepe şi Diana Munteanu, aflaţi în apropiere de Oneşti pentru proiectul „Splash! Vedete la apă“, vor veni să le facă o surpriză lui nea Mărin şi ajutoarelor lui de nădejde din această ediţie.

Edi Stancu şi Liviu Vârciu FOTO Antena 1

Andreea Tonciu se loveşte la cap

Una peste alta, peripeţiile par să urmărească pas cu pas vedetele şi echipa de producţie. Andreea Tonciu se împiedică în momentul în care coboară din autocar, se loveşte atât de rău la cap într-o bară de metal, încât are senzaţia că şi l-a spart, nea Mărin este rănit chiar de preferatul lui, Liviu Vârciu, şi până şi un cameraman alunecă la un moment dat şi cade. 

Rona Hartner şi Andreea Tonciu FOTO Antena 1

Diana Munteanu şi Pepe îi coc lui nea Mărin un meniu surpriză

Pe de altă parte, nu este greu de înţeles cum de nea Mărin este sursă de inspiraţie pentru tot felul de şotii gândite de cei pe care îi pune serios la treabă în cadrul emisiunii „Poftiţi pe la noi!“. De data aceasta însă, capul răutăţilor este una dintre preferatele lui, Diana Munteanu, care, aflată la filmări în apropiere de Oneşti, vine să îi facă o surpriză lui nea Mărin. Frumoasa blondă va complota împreună cu Pepe şi îi vor coace acestuia un meniu ceva mai greu de digerat: şniţel pe bază de... şerveţele şi bulete de brânză asezonate din belşug cu chilli.

Diana Munteanu îl surprinde pe nea Mărin FOTO Antena 1

Bucuros de un prânz ce se arată a fi copios, nea Mărin constată în scurt timp că ceva nu e în regulă. Amuzat, Pepe declară: „A mâncat jumătate de şerveţel şi a crezut că e varză!“. Cum reacţionează gazda emisiunii şi cum încearcă să se scuze Diana, luni şi marţi, de la 20:30, într-o nouă ediţie a emisiunii „Poftiţi pe la noi!“, la Antena 1.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările