TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Povestea croitoresei de la „Românii au talent“ care a uluit pe toată lumea şi a primit golden buzz de la Mihai Petre: „La început a râs toată lumea de mine“

5
9 Feb 2019 01:22:02
Autor: Alexandra Constanda
Mihai Petre, profund impresionat de croitoreasa de la Românii au talent 2019 FOTO Pro TV
Mihai Petre, profund impresionat de croitoreasa de la Românii au talent 2019 FOTO Pro TV

În prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“, Ana Maria Pantaze, o croitoreasă în vârstă de 38 de ani, a uluit juriul şi publicul, dar mai ales pe Mihai Petre, care a apăsat butonul auriu şi a trimis-o direct în semifinale.

Mihai Petre, revenit la masa juriului, a oferit primul golden buzz din noul sezon „Românii au talent“, după ce a fost profund impresionat de vocea unei concurente. Este vorba de Ana Maria Pantaze, o croitoreasă în vârstă de 38 de ani din Bucureşti, care a interpretat o piesă a Ettei James… cu vocea lui Janis Joplin. 
 
„Tu eşti esenţa acestui show. Eu am lipsit ceva vreme, dar întotdeauna am crezut că show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoţie sinceră şi ne lovesc de ne ia naiba“, i-a spus Mihai Petre după ce a apăsat butonul auriu. 
 
„E frumos, e un privilegiu să asişti la aşa ceva. Mi se pare o poveste uluitoare - croitoreasa care m-a dat pe spate cu vocea ei“, a mărturisit ulterior Mihai Petre. 
 
„Eşti fenomen“, i-a spus şi Andra concurentei. „Mamă... Nu m-a lovit o palmă, m-a lovit un tren, cam aşa a fost. Foarte tare, un moment autentic, nimic studiat acolo. Cu aşa ceva te întâlneşti cel mult o dată într-un sezon, oamenii ăştia sunt apariţii rare“, a declarat şi Andi Moisescu. 
 
 
Pe lângă interpretarea de excepţie, Ana Maria Pantaze a impresionat şi cu povestea ei de viaţă, demnă de un film. Concurenta nu a urcat niciodată pe o scenă şi spune că s-a apucat de cântat în momentul în care în zona în care locuia s-a deschis un club de karaoke. 
 

„La început, am mers să beau un suc şi să mă uit, după care am prins curaj şi am început să cânt. La club se cânta numai în engleză, nu aveau piese în română. Prima dată a râs toată lumea de mine, pentru că nu pronunţam corect titlul piesei, «Ciquitita», eu îi ziceam altfel, dar încet, încet a început să-mi placă să cânt la karoke. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce şi că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin să mă distrez la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te şi fă ceva!» Şi m-am dus (râde)“, a povestit Ana Maria Pantaze

Croitoreasa de la „Românii au talent“ a mărturisit că nu se aştepta la o asemenea reuşită, ba din contră: „Nu mă aşteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă aşteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieşit bine, am avut oameni care m-au susţinut şi care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă aşteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoţiile au fost mari şi sunt şi acum“.

Ana Maria Pantaze, care mărturiseşte că ascultă aproape orice muzică, dar cu precădere operă, clasică şi jazz, spune că părinţii nu şi-au permis să o trimită la cursuri de canto, pentru a-şi cultiva vocea, aşa că a ajuns să facă croitorie

„Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulţi bani şi părinţii mei nu au avut bani atât de mulţi încât să mă trimită la o şcoală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Şi ăsta a fost jobul pe care l-am continuat“, a povestit semifinalista „Românii au talent“. 

Mai mult decât atât, Ana Maria Pantaze a dat dovadă de modestie în momentul în care a fost întrebată ce ar face dacă ar câştiga marele premiu: „Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală şi apoi poate că m-aş gândi. Sunt mai multe opţiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băieţel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Şi probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu“.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Ion Tamis
9.02.2019, 09:40:50

Laudabila incercare, insa, in nici un caz, nu este vorba de o interpretare epocala, ci doar de dezvaluirea unui potential interpretativ promitator, care necesita, inca, slefuire si indrumare de profesionist. A fost prea evidenta incercarea pripita si stangace, chiar regizata, a juriului (vezi moaca surprinsa teatral a lui Andy Moisescu!), inca din primul moment (cu nimic tulburator), urmata de valuri de comentarii exagerate si incurajari complicitare adresate verbal sau prin gesturi (regizat de timidei) interprete. Accentul pus pe calitatea de croitoreasa a interpretei mi s-a parut deplasat!

+2 (4 voturi)
Radu Mircea
9.02.2019, 10:30:58

# lon Tamis De acord , dar merita macar pentru comparatia cu pisicutele ce miauna pe la spectacole si isi zic vedete .

+3 (5 voturi)
Ion Tamis
9.02.2019, 13:30:24

Radu Mircea - Fara discutie ca merita, mai ales in comparatie cu ceea ce ai precizat tu. Pe de alta parte, cred ca atat timp cat calitatea si atractivitatea spectacolelor de acest gen creste, gratie regizorilor, talentelor si interesului participantilor, juriile au obligatia sa fie si ele mai sofisticate, abile si subtile in reactii si rolurile pe care le joaca fatza de public si interpreti - a ofta, exclama, comenta exagerat sau a-ti da incantat(a) ochii peste cap, uneori in contratimp cu scena, este o formula naiva si simplista de jurizare.

-1 (1 vot)
Andrei Tirighie
9.02.2019, 11:40:07

pare o producție cu mult peste precedentele. cei din afara țării ridică mult nivelul prestațiilor. probabil că titlul emisiunii nu mai este reprezentativ. florin călinescu chiar le are.

+2 (2 voturi)
Galeriu Crestinu
9.02.2019, 21:15:55

Minunata-i smerenia sufletului ascuns intr-o inatisare departe de a fi .."coooool".....la cokalarii de azi.... Numai lucrarea lui Dumnezeu frapeaza minile noastre inguste.....

Modifică Setările