TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Premiera „Chefi la cuţite“: Nea Mărin şi familia lui, printre concurenţii sezonului special FOTO

0
30 Apr 2019 13:44:47
Autor: Alexandra Constanda
Chefii Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu revin pe micile ecrane
Chefii Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu revin pe micile ecrane

Sezonul special „Chefi la cuţite“ debutează în această seară, 30 aprilie, de la ora 20.00, iar în prima ediţie printre concurenţi se numără şi Nea Mărin alături de familia sa.

Începând cu ora 20.00, Antena 1 difuzează premiera sezonului special „Chefi la cuţite“, dedicat familiilor. Pentru că talentul gastronomic se moşteneşte din generaţie în generaţie, Nea Mărin va intra în bucătărie alături de cei mai încredere aliaţi ai săi: soţia Mioara şi cele două fiice, Dana şi Larisa.

„Pentru mine, secretul familiei noastre sunt chiar ei. Prin ei capăt energie, iubirea mea are către cine să se îndrepte. Nu ştiu dacă vreodată în viaţă am să pot exprima toată dragostea pentru familia mea“, afirmă emoţionată Mioara Barbu, cea care îi este soţie lui Nea Mărin de aproape 40 de ani.

Sezonul special al show-ului culinar va marca o premieră în ceea ce priveşte audiţiile pe nevăzute, căci chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se vor „confrunta“ cu cele mai multe preparate sub cloşuri. Dornice să cucerească papilele gustative ale chefilor, familiile vor pregăti, de cele mai multe ori, meniuri întregi de degustare.

„Nu am jurizat niciodată atât de multe preparate în prima etapă a show-ului“, mărturiseşte chef Scărlătescu.

Mame, taţi, nepoţi, bunici şi copii, toţi îşi vor încerca norocul în sezonul special „Chefi la cuţite - Familii la cuţite“. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup şi vor încerca să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obţine cuţitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Vedete, foşti concurenţi, juniori pasionaţi de gătit sau oameni în vârstă cu experienţă în bucătărie, toţi îşi vor încerca norocul în etapa audiţiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei chefi şi vor intra în arena culinară „Chefi la cuţite“ pentru o şansă de a juca marea finală şi de a obţine premiul de 10.000 de euro. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările