TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Pro TV anunţă o schimbare a formatului „Românii au talent“: ce spun membrii juriului despre noul sezon

1
17 Oct 2019 17:07:17
Autor: Alexandra Constanda
Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu FOTO Pro TV
Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu FOTO Pro TV

Pro TV a anunţat o schimbare importantă în formatul celui de-al zecelea sezon al show-ului „Românii au talent“, ale cărui filmări au început recent.

În noul sezon „Românii au talent“, care va fi difuzat în primăvară sub sloganul #un10perfect, zece concurenţi au şansa de a se califica direct în semifinale. 
 
Astfel, fiecare membru al juriului are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru concurenţii care îi impresionează şi îi conving că merită să ajungă direct în semifinale. La rândul lor, prezentatorii Smiley şi Pavel vor avea şansa de a trimite tot doi concurenţi direct în galele live. 
 
Componenţa juriului rămâne neschimbată - Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre şi Florin Călinescu, deşi prezenţa acestuia din urmă a fost o perioadă sub semnul întrebării după ce a anunţat că a intrat oficial în politică şi a devenit, pe 21 iulie, preşedintele Partidului Verde
 
„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că «Românii au Talent» este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, juraţii, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că şi cei de acasă, ca şi noi, se bucură la fel de mult de acest show“, declară Andra. 
 
Florin Călinescu declară la începutul filmărilor pentru noul sezon: „Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câştigător şi aşteptarea mea este ca publicul să aprecieze toţi concurenţii“.
 
Înainte de a vedea primele momente de pe scenă, Andi Moisescu a spus: „Mă aştept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toţi aceşti ani am acumulat foarte multă experinţă. Talentele nu ne aparţin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraţilor le vom judeca în primul rând cu inima“. 
 
 
Mihai Petre declară: „Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte şi de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple şi să reacţionez cât mai firesc în funcţie de momentele care apar pe scenă. Abia aştept să mă bucur de spectacol“.
 
Smiley şi Pavel Bartoş sunt convinşi că „va fi un sezon deosebit. Suntem abia la începutul filmărilor, dar după 9 sezoane, nu ne aşteptam să mai fim surprinşi, dar am văzut deja câţiva concurenţi care promit un real spectacol. Juriul este în formulă completă şi formă maximă. Bineînţeles, Mihai Petre şi Florin Călinescu se iubesc tare mult, Andi Moisescu îi completează, iar Andra îi sensibilizează“.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

foarte atent
17.10.2019, 19:53:52

Comentariu considerat abuziv.