TV / Media

articolul anterior articolul urmator

PRO TV lansează show-ul „Falsez pentru tine“, anunţat încă din 2018. Cum se va desfăşura prima ediţie FOTO

0
16 Jul 2020 13:33:33
Autor: Adelina Mărăcine
„Falsez pentru tine“ va avea premiera în această săptămână FOTO Pro TV
„Falsez pentru tine“ va avea premiera în această săptămână FOTO Pro TV

Pro TV lansează „Falsez pentru tine“, un show de muzică şi mister prezentat de actorul şi comediantul Mihai Bobonete.

PRO TV invită unii dintre cei mai cunoscuţi artişti să îşi testeze intuiţia la „Falsez pentru tine“, un show de muzică şi mister prezentat de Mihai Bobonete. 
 
Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu 18 iulie, de la ora 22:45. 
 
Show-ul „Falsez pentru tine“ a fost anunţat de Pro TV încă din toamna anului 2018, însă lansarea acestuia a fost amânată până în 2020, din motive nedivulgate de televiziune. 
 
Săptămâna aceasta, Damian Drăghici este cel care va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenţi aflaţi pe scenă, pentru a descoperi cine are voce şi cine falsează, însă fără ca aceştia să cânte. 
 
„Eu cred că ea chiar cântă cu vocea. Asta e ceea ce simt prin natura firii mele şi a ADN-ului meu – eu care am legătură cu mama Omida şi sunt nişte telepatii speciale care mi se dau. Pe timpuri, eu am fost vrăjitor!“, spune Damian Drăghici, încercând să-şi dea seama dacă persoana din faţa lui are voce sau nu. 
 
Damian Drăghici, primul invitat special al show-ului FOTO Pro TV
 
În fiecare rundă, invitatul elimină concurenţii despre care crede că nu poate cânta, iar totul va fi dezvăluit la final: a ales un concurent cu voce sau a fost păcălit de un falsor? 
 
Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira şi Răzvan Fodor, cei patru consilieri ai show-ului, vor încerca să-l ajute pe Damian să afle adevărul. 
 
Telespectatorii vor afla dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final într-un duet de excepţie între concurentul finalist şi cântăreţul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanţă deloc reuşită între artist şi falsor. 
 
Concurentul care reuşeşte să-i păcălească pleacă acasă cu 10.000 de lei şi titlul de „cel mai bun falsor“ al ediţiei. Dacă invitatul reuşeşte să declare câştigător un concurent care chiar are voce, acesta câştigă o piesă produsă în studiourile HaHaHa Production.
 
FOTO Pro TV
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii