TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Program TV azi. Cele mai interesante filme de comedie din seara aceasta

0
15 Mar 2016 14:51:46
Autor: Redacţia Adevărul
Program TV azi. Filme de comedie
Program TV azi. Filme de comedie

Cei care vor să vadă filme de comedie în seară au în program TV azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări pentru seara aceasta:

Program TV azi. Filme de comedie. Buddy. HBO. 20:00. Buddy, un înger păzitor, vine să-l ajute pe Eddie să-şi refacă viaţa, dar, de vreme ce Eddie este singurul care îl vede pe noul lui prieten, toţi ceilalţi cred că îşi pierde minţile.
 
Scenele, originale şi comice, se scurg în înlănţuiri de gaguri. Bineînţeles, până la urmă, între cei se leagă o frumoasă şi tandră prietenie, iar ceilalţi primesc şi ei lecţii utile de viaţă. Actorul principal, Alexander Fehling, a fost nominalizat acasă, în Germania, la premiul pentru cel mai bun actor de comedie cu acest rol de aici. 
 
Program TV azi. Filme de comedie. Psihopatul psihiatru. AMC. 21:25. Dan Aykroyd joacă în această comedie de situaţie rolul unui bolnav psihopat - John Burns - care reuşeşte să fugă din spital şi care va face schimb de vieţi cu un medic psihiatru, doctorul Lawrence Baird, interpretat de David Clennon. Dându-se drept Dr. Baird, John devine un medic psihiatru extrem de popular şi iubit, care îşi duce pacienţii la meciuri de baseball şi la alte distracţii, cu autobuzul. Walter Matthau face un rol memorabil, travestit în preot. Chevy Chase, Victoria Jackson şi Mary Gross sunt câţiva dintre ceilalţi membrii ai distribuţiei, care dau un farmec deosebit acestei comedii care ia peste picior infatuarea medicilor psihiatri.
 

Program TV azi. Filme de comedie. „Echipa de şoc”, pe Pro Cinema

Program TV azi. Filme de comedie. Ashby. Cinemax. 21:15. Ed, un adolescent care se obişnuieşte cu noua şcoală, se împrieteneşte cu vecinul lui, Ashby, un agent CIA ieşit la pensie care vrea să se căiască pentru păcatele lui înainte să moară din cauza unei tumori pe creier.
 
Program TV azi. Filme de comedie. Echipa de şoc. Pro Cinema. 20:30. Nick (Dane Cook) a petrecut ceva vreme în slujbe mărunte pe la CIA, iar faptul că a picat examenul pentru a deveni agent nu l-a făcut să-şi schimbe preocupările. Acum, ceva mai gras şi la fel de năuc, el încearcă să fie detectiv particular. Angajat de un bogat fabricant de arme american (Clayton Day) să îi găsească fiica răpită - Claire (Natalia Cigliuti) - Nick se plimbă pe Riviera franceză, urmărind diverse persoane, printre care se află şi Simon (Dennis Rodman). Bazându-se pe experienţa sa, Nick este convins că Simon lucrează pentru CIA. Evident, se înşeală. Simon nu este decât un simplu poliţist de la Interpol.
 
Program TV azi. Filme de comedie. Doi prieteni şi un seducător. HBO Comedy. 21:25. Doi tipi căsătoriţi îl angajează pe prietenul lor singur să-i ajute să se redefinească pentru a-şi salva căsniciile.  Dar, în scurt timp, aventurile lor li se vor întoarce împotrivă. Căci poate sfaturile unui playboy nu sunt cele mai bune cu putinţă de aplicat acasă. Soţiile lor chiar ajung să se întrebe dacă noua versiune de soţi cu care s-au trezit în cămin între timp este cea mai bună variantă posibilă. Desigur, cu destul de multe gaguri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii