TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Program TV azi. Patru documentare interesante pentru seara aceasta

0
12 Feb 2015 18:41:35
Autor: Redacţia Adevărul
Program TV azi
Program TV azi

Programul TV de azi propune câteva documentare interesante. De exemplu, cei care au vista în copilărie la căsuţe în copaci pot urmări un documentar cu acest subiect pe Animal Planet.

Program TV azi. Căutătorul de maşini clasice. Discovery Channel. 23:30. Wayne Carini este un maestru restaurator expert în Ferrari şi caută maşini de colecţie pentru a le repara şi care să ruleze din nou pe stradă. De la modele de Ferrari de mult pierdute, care valorează milioane, şi până la un hot rod unicat sau un Rolls Royce Phantom I Kenilworth din 1927, al cărui proprietar a fost un regizor de la Hollywood, Wayne îşi foloseşte cunoştinţele şi o întreagă reţea de resurse pentru a găsi aceste vehicule preţioase.
 
Program TV azi. Misterul insulelor ucigaşe. Animal Planet. 22:00. Dave Salmoni, biolog şi expert în animale de pradă, ajunge pe câteva dintre cele mai periculoase insule cunoscute de om. Printre locaţiile prezentate se numără o insulă din Pacificul de Sud, celebră pentru populaţia neobişnuit de mare de rechini din împrejurimi; o insulă din Atlanticul de Sud unde trăieşte un grup de balene ucigaşe; şi o insulă din Arhipelagul Galapagos unde pot fi găsite cele mai feroce şi mai ciudate animale de pe planetă. Dave încearcă să dezvăluie misterele ascunse de fiecare ecosistem insular unic. 


Program TV azi. Trucurile minţii, la Discovery Science

Program TV azi. Căsuţe în copaci. 21.05. Animal Planet. Documentarul prezintă o lume ascunsă în frunzişul arborilor, alături de Pete Nelson, un vizionar şi „îmblânzitor” de copaci, care construieşte tot felul de refugii sau locuinţe pentru cei dornici să îşi reia legătura cu natura şi să se bucure de copilul din sufletul lor. De la case în copaci cu mai multe dormitoare, dotate cu instalaţii sanitare complete şi curent electric, până la simple mansarde de o singură cămăruţă, Pete le oferă clienţilor săi tot ce îşi doresc. Nu e însă uşor să clădeşti asemenea adăposturi arboricole. 
 
Program TV .Trucurile minţii. 22:25. Discovery Science. Mai mulţi specialişti apelează la trucuri psihologice inteligente şi tehnici uimitoare de manipulare a minţii, abordând oameni obişnuiţi care, fără să bănuiască nimic, ajung să facă lucruri pe care nu ar fi crezut vreodată că le pot face. Folosind tehnici psihologice clar definite şi recunoscute de experţii din domeniu, de la hipnoză până la efectul Barnum, specialiştii ne dezvăluie în acest program că nimeni nu poate deţine total controlul, iar cei mai mulţi dintre noi pot cădea oricând pradă unei forme de controlare a minţii.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările