TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Program TV azi. Patru filme de comedie care merită văzute în seara aceasta

0
26 Apr 2015 19:40:38
Autor: Redacţia Adevărul
Filme de comedie în program TV de azi. Elvis Presley va fi pe TCM
Filme de comedie în program TV de azi. Elvis Presley va fi pe TCM

Program TV de azi anunţă câteva filme de comedie interesante. De exemplu, la HBO Comedy va fi în seara aceasta „Iubire în bagaje”.

Program TV azi. Filme de comedie. TCM. 20:00. Necazuri cu fetele. Walter Hale, liderul mişcării Chautauqua, împreună cu asociatul lui, se luptă să-şi păstreze gruparea într-un orăşel din America. Un film în care Elvis Presley încearcă un gen diferit de muzică.
 
Program TV azi. Filme de comedie. Dacă aş fi... tu? Digi Film. 23:35. Mitch (Reynolds) şi Dave (Bateman) au crescut împreună şi erau de nedespărţit, dar, de nişte ani buni viaţa i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, de soţie şi de cei trei copii, Mitch e celibatar, mai mult fără job, şi complet nematurizat, căruia nu i-a plăcut niciodată să-şi asume vreo responsabilitate. În ochii lui Mitch, Dave are tot ce-şi doreşte: o soţie frumoasă, pe Jamie (Leslie Mann), nişte copii care-l adoră şi un job extrem de bine plătit într-o prestigioasă firmă de avocatură. Pentru David, viaţa lui Mitch, fără niciun stres şi fără nicio obligaţie, e doar un vis.
 
După ce ies la o băută într-o seară, Mitch şi Dave au parte de experienţa vieţii lor: a doua zi se trezesc că au făcut schimb de... corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. Să tot aibă de ce să se sperie de moarte!

Program TV azi. „Echipa fantomelor”, la HBO

Program TV azi. Filme de comedie. Iubire în bagaje. HBO Comedy. 21:25. Însoţitoarea de zbor Montana pleacă într-o călătorie de 30.000 de mile pentru a-l găsi pe domnul Perfect. 
 
Promiţându-şi să nu ajungă cea mai bătrână şi singura femeie din familia ei care nu se va mărita niciodată, Montana pleacă într-o expediţie de 30 de zile, lungă de 30.000 de mile pentru a fermeca un potenţial pretendent să-i devină logodnic.

Program TV azi. Filme de comedie. Echipa fantomelor. HBO. 0:50.Când colegii de cameră Brad şi Sergio trezesc, din greşeală, un demon, ei fac echipă cu Fernanda, un vânător de fantome, ca să distrugă răul din casa lor. Ei descoperă o madamă din anii 1930 care a făcut o pasiune pentru cei doi bărbaţi.

Ca să impresioneze o fată, doi colegi de cameră vor să facă un documentar despre o crimă care a avut loc în casa lor în urmă cu mulţi ani. Fata crede că fantoma victimei se află în continuare în locuinţă, iar cei doi speră că, dacă vor realiza un film cu ea, vor face în sfârşit sex. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările