TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Program TV azi. Patru filme pentru un început de săptămână perfect

0
1 Feb 2015 20:33:25
Autor: Redacţia Adevărul
Program TV azi
Program TV azi

Program TV de azi propune câteva filme destul de interesante. Unul dintre ele este „Un bărbat şi o femeie”, o dramă din 1966.

Program TV azi. Sub acelaşi acoperiş. HBO. 22:00. HBO propune o nouă comedie, care urmăreşte viaţa a două cupluri care locuiesc sub acelaşi acoperiş, la marginea oraşului Los Angeles. Brett şi Michelle se chinuie să reînvie pasiunea din relaţia lor, care a fost înlocuită cu problemele din căsnicie şi cu îngrijirea copiilor. 
 
Când Alex, prietenul lui Brett, şi Tina, sora lui Michelle, se mută cu ei, cei patru ajung în mai multe situaţii comice ca să-şi urmeze visurile personale în timp ce încearcă să rămână prieteni buni, fraţi, soţ şi soţie.
 
Program TV azi. Viaţă de 5 stele. HBO Comedy, 21:55. Filmul îi are în prim plan pe Chip, un adolescent care lucrează ca valet şi îşi doreşte să devină rapper. Allison este casieră la restaurantul de 5 stele, încearcă să-şi revină după despărţirea de bucătarul Miguel şi ascundea faptul că este însărcinată. Acest secret era ştiut doar de şeful de sală, iar acesta încearcă să o ajute să-şi regăsească fericirea.

Program TV azi. Cinemax propune un film românesc clasic

Program TV azi. Un bărbat şi o femeie. Cinemax. 21:00. Fanii filmelor clasice se pot bucura de această peliculă difuzată pe Cinemax. Dictionnaire de films Larousse spune că „acest film foarte românesc a marcat începutul carierei comerciale şi internaţionale a lui Lelouch şi - în consecinţă - şi-a atras dispreţul cvasigeneral al criticii intelectuale. Lucru nedrept căci Lelouch este un povestitor excelent: abil, sentimental, înzestrat, original. El posedă un ton personal, un stil atât în ceea ce spune, cât şi în felul în care o face. E un cineast francez major, ceea ce se cheamă un autor”.
 
Program TV azi. Fratele. 22:45. Cinemax. Filmul prezintă emoţionanta poveste a doi copii care au crescut ca fraţii într-o mahala din Venezuela. Şansa celor doi, Daniel şi Julio, apare în clipa în care sunt invitaţi la o preselecţie pentru cea mai bună echipă de fotbal din oraş, Caracas Fotbal Club. Daniel este un atacant excepţional, iar Julio este căpitanul echipei. Însă un eveniment tragic îi loveşte pe cei doi şi trebuie să aleagă între familie şi visul vieţii lor.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările