TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Reacţia femeii după care plânge Războinicul Alin Sălăjean: „Şi-a tăiat craca de sub picioare, o să-l vadă toate femeile din România“

1
5 Feb 2021 12:27:52
Autor: Lizeta Oprea
Alin Sălăjan
Alin Sălăjan

Alin Sălăjean (35 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi, dar şi cei mai sensibili concurenţi de la „Survivor România“. Războinicul a fost surprins de mai multe ori plângând, de curând mărturisind cu lacrimi în ochi că îl doare carnea pe el de dorul soţiei.

Alin şi soţia sa nu au fost niciodată despărţiţi atât de mult timp, iar pentru razboinic este foarte greu.

"Colegii mei ştiu cel mai bine că am fost printre singurii care a dormit foarte bine, nu s-a plâns de foame, coarda mea sensibilă sunt prietenii mei. Chiar am şapte prieteni pe care mi-aş dori să îi aibă toată lumea. Mi-au demonstrat acest lucru şi înainte să vin şi să nu mai spun de Diana (n.r soţia lui Alin) că mă doare carnea pe mine când mă gândesc la ea.

Cred că dacă nu aş fi fost căsătorit cu o astfel de femeie, îţi spun sincer că aş fi avut şanse mari să câştig acest show. Nu ştiu dacă o să trec peste acest lucru. Eu nu am suferit niciodată din dragoste, dar acum e o contradicţie, sufăr din dragoste cu toate că soţia mea e acasă şi când aud de familie plâng. Ăsta sunt eu, v-am spus de ieri că am o slăbiciune, că sunt om.

Orice ar fi, asta mă termină şi sunt lacrimi cu adevărat de durere să ştiţi.”,  a mărturisit Alin, concurent în echipa Războinicilor la Survivor România 2021.

Reacţia soţiei

Invitată în emsiunea lui teo trandafir, Diana Sălăjean a spus sub formă de glumă că: „Şi-a tăiat singur craca de sub picioare, că o să-l vadă toate femeile din România şi când vine acasă, săracul nu o să mai aibă alte admiratoare“. 

Aceasta a mărturisit că a plâns odată cu el în timp ce a făcut acele declaraţii, dar că nu îl aşteaptă acasă şi că speră să rămână cât maim ult în competiţia Survivor România 2021.

„Am plâns altături de el...când eram în faţa televizorului împreună cu toată familia, prietenii, rudele, toţi am plâns alături de el.”,  a spus soţia razboinicului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

corect roman
5.02.2021, 13:25:06

Fatalau!

Modifică Setările