TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„România, te iubesc!“ revine cu un nou sezon. Alex Dima, reportaj din judeţul Teleorman: „Rudele şi neamurile îşi dau funcţiile publice de la unul la altul“

2
14 Sep 2019 16:36:28
Autor: Adelina Mărăcine
Echipa „România, te iubesc!“FOTO Pro TV
Echipa „România, te iubesc!“FOTO Pro TV

„România, te iubesc!“ revine la Pro TV cu cel de-al 23-lea sezon şi va debuta cu o campanie despre cele mai sărace judeţe din România.

Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu şi Rareş Năstase revin duminică, 15 septembrie, de la ora 18:00, cu cel de-al 23-lea sezon „România, te iubesc!“ 

În această toamnă, echipa de jurnalişti lansează campania „Judeţe la stăpân“, în care arată realitatea din cele mai sărace judeţe din România, care sunt cauzele care ţin aceste judeţe pe loc, de ce nu se accesează fonduri europene, dar şi cum explică primarii, prefecţii şi preşedinţii de Consilii Judeţene neputinţa şi incompetenţa.

„În această vară am alergat prin cele mai sărace judeţe din România. Eu am ajuns în Teleorman, Paula Herlo în Vrancea, Rareş Năstase în Olt, Cosmin Savu în Gorj, iar Paul Angelescu în Constanţa. Vom afla cum rudele şi neamurile îşi dau funcţiile publice de la unul la altul, cum lucrări cu finanţări guvernamentale sunt făcute de firme de casă. În multe dintre aceste locuri, cultura nu se face. În Teleorman, de exemplu, nu există un teatru sau o sală de spectacol ori cinematograf. În tot judeţul”, spune Alex Dima. 

Care este reacţia Vioricăi Dăncilă, Premierul României, atunci când Alex Dima încearcă să afle ce a făcut pentru judeţul în care a fost aleasă, telespectatorii vor putea afla duminică, de la ora 18:00, în prima ediţie „România, te iubesc!“ din acest sezon. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

kitty kat
14.09.2019, 17:05:19

Nepotisme? Nu se poate! In RO ocupi un post numai dacå esti "capabil" gen Veorica Vasilica...

OmTacut
15.09.2019, 15:56:33

Titlui emisiunii „România, te iubesc!“ ar trebui redenumit "Cum se distruge Romania".