TV

articolul anterior articolul urmator

Românii s-au trezit cu noaptea-n cap să vadă primul episod din Game of Thrones. HBO GO, probleme tehnice din cauza traficului mare

7
15 Apr 2019 11:52:13
Autor: Alexandra Constanda
Jon Snow şi Daenerys Targaryen FOTO HBO
Jon Snow şi Daenerys Targaryen FOTO HBO

7 Comentarii

mihai radu
15.04.2019, 12:32:17

Mai copii,de la latini ne-a ramas o vorba foarte inteleapta,de gustibus non disputandum,dar totusi sa ma picati cu ceara daca inteleg, ce dracu doamne iarta-ma va place la serialul asta,care este un fel de basm.Pe americani ii inteleg,ei fiind niste copii mari,Superman,Hulk,Femeia fantastica etc,dar noi astia din Evropa ar trebui sa fim mai reticenti,dar daca va plac basmele uitati-va fratilor!

+3 (7 voturi)
Pitrea Piron
15.04.2019, 16:51:02

mihai radu Se cheama fuga de realitate: vor o alta viata, plina de aventuri si eroisme, satura o dorinta de violenta mai primara asa, nefiind multumiti cu viata actuala (eroisme din metrou sau din trafic la Pipera??); filmul le ofera un inlocuitor, precum era pe vremuri cicoarea care inlocuia cafeaua ;) Insa nimeni nu poate invinovati nici pe americani nici pe romanii nostrii ca isi gasesc refugiul in film. La fel era si pe vremea Tov. Ceausescu: cand se dadea Dalas si JR Ewing, se goleau strazile. Istoria se repeta cu alti actori ;)

+1 (1 vot)
geek-a-contra
15.04.2019, 17:24:22

bre, adevarat ca de gustibus at coloribus.... dar care sint filmele,cartile, piesele tale preferate? ce muzica iti place? fiindca, sa vezi chestie, oricind se va gasi cineva care, la fel de convins ca si tine, sa spuna ca nu intelege cum tie, evropian ce te gasesti, iti place porcaria aia, oricare o fi ea.... finça, vezi tu, atitudinea ta se cheama "de superioritate" si nu prea are nici un fundament in afara convingerii tale proprii si personale ca numai tu stii ce este de calitate si se merita...

-2 (2 voturi)
mihai radu
15.04.2019, 19:09:42

geek,sunt destul de dificil,am si o varsta care-si spune cuvantul,dar in general citesc multa istorie,ascult mult jazz de la origini,Armstrong,BennyGoodman,Miles Davis etc,,problema este ca sunt depasit de evenimente si nu pot intelege gusturile astea pentru vampiri,zombi,zeul Thor imbracat ca Superman si zeii Egiptului care piloteaza nave cosmice!

+2 (2 voturi)
stefan andrei
15.04.2019, 15:26:55

mai rar asa un gunoi, nu cunosc pe nimeni nerabdator sa vada mizeria respectiva. Dar poate exista unii care iau gunoiul respectiv drept istorie, au mai facut-o cu stapinul inelelor, etc.

+1 (3 voturi)