Românii au talent, a doua gală live: cine sunt cei 12 semifinalişti care se bat pentru un loc în finală FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie live a show-ului Românii au talent este din ce în ce mai aproape, iar următorii 12 semifinalişti îşi pregătesc în detaliu momentele cu care vor surprinde publicul în această săptămână.

Mâine, de la 20:30, telespectatorii vor urmări, în cea de-a doua semifinală live Românii au talent, un spectacol extraordinar creat de cei 12 concurenţi, care au pregătit momente speciale, pentru a convinge publicul şi juraţii că merită să ajungă în marea finală şi să intre în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Tot mâine, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu vor alege cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Telespectatorii vor avea parte şi de două surprize în cea de-a doua ediţie live a show-ului. Finalişti şi candidaţi ai premiului de originalitate în sezonul cinci, membrii trupei Concertino vor încânta mâine publicul cu un moment extraordinar. 

Andra şi Concertino pregătesc o surpriză 

Andra va părăsi masa juriului pentru câteva minute şi va urca pe scenă, pentru a cânta alături de trupa sa cea mai nouă melodie, „Iubirea schimbă tot“, care se bucură de un succes răsunător. Piesa a strâns aproape 20 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar vedeta le-a pregătit fanilor ei şi o surpriză, o variantă în limba engleză, pe care o va lansa weekend-ul acesta. „Mâine voi trăi emoţiile concurenţilor direct de pe scena Românii au talent, unde voi cânta, împreună cu band-ul meu, cel mai nou single, Iubirea schimbă tot. Este un moment pe care îl aştept cu nerăbdare şi îmi doresc ca toţi cei care vor fi alături de noi mâine seară să se bucure de această surpriză“, a spus Andra. 

romanii au talent/concertino foto pro tv

FOTO Pro TV 

Anisia Gafton, Ionuţ Scripcaru, Eduard Stoica, Nadia Buduruşi, Remus Mihai, Robert Frăţilă, Roro, Lucia Băduţ, trupa HHF, Andra Gogan, Florin Zgăvârdici şi Romafest sunt cei 12 concurenţi care vor urca vineri pe scena talentului, pentru a uimi întreaga ţară şi a obţine voturile telespectatorilor.

Anisia Gafton i-a impresionat pe memebrii juriului la preselecţii cu un moment de stand-up comedy în care s-au remarcat carisma sa, dar mai ales umorul. Anisia are 28 de ani şi a absolvit Facultatea de Informatică. Ea a început să studieze şi Teatrul, însă a renunţat. Îi pare rău că nu s-a apucat mai devreme de stand-up, fiind mare ei pasiune. A câştigat mai multe competiţii de gen de-a lungul timpului, iar pe lângă talentul de a-i face pe ceilalţi să râdă, dansează şi cântă. 

image

FOTO Pro TV 

Ionuţ Scripcaru i-a surprins pe toţi când a cântat la pianină compoziţia „Fantasie – Impromptu“, pe care a învăţat-o după ureche, aşa cum face de fiecare dată, cu orice melodie pe care o interpretează. La 22 de ani a început să înveţe singur să cânte, nu ştie notele muzicale şi este autodidact. A moştenit talentul de la tatăl său, care era acordeonist. Zilnic, Ionuţ îşi ia pianina şi iese pe stradă, unde cântă câte patru-cinci ore. În felul acesta, spune el, îmbină utilul cu plăcutul. 

image

FOTO Pro TV 

La doar 9 ani, Eduard Stoica i-a cucerit pe componenţii juriului în etapa preselecţiilor cu tehnica sa vocală de excepţie, în momentul în care a cântat melodia „House Of The Rising Sun“. La vârsta de cinci ani părinţii l-au înscris la cursuri de canto la Palatul Copiilor din Ploieşti, iar de doi ani face aceste cursuri şi la Palatul Culturii din Ploieşti. Eduard cântă tot timpul şi a participat la numeroase concursuri, câştigând multe dintre ele. A devenit un model pentru copiii din comuna în care locuieşte şi i se spune frecvent că transmite ceea ce cântă, acesta fiind darul lui. 

image

FOTO Pro TV 

Nadia Buduruşi a prezentat la preselecţii un moment de dans la bară extrem de senzual, cu care i-a fascinat pe toţi cei prezenţi în sală. Nadia a început acrobaţia la vârsta de cinci ani. Părinţii săi sunt foşti gimnaşti de performanţă în lotul naţional, iar atunci când au renunţat la gimnastică, au început să lucreze la circ. Pentru concurentă, sportul este un mod de viaţă, adoră competiţia şi provocările, iar pole fitness-ul reprezintă cea mai mare provocare din viaţa ei, deoarece vine după trei operaţii la genunchi şi un copil. Deşi are mai multe operaţii şi accidentări soldate cu fracturi, ea predă în continuare pole fitness-ul. 

image

FOTO Pro TV 

Remus Mihai a revenit anul acesta la preselecţiile Românii au talent şi a făcut spectacol din beatbox. Pasiunea pentru beatbox şi-a descoperit-o acum şase ani, când a văzut câteva tutoriale pe internet. A început să înveţe singur şi să progreseze treptat. Iniţial, părinţii nu au văzut cu ochi buni această pasiune a fiului lor, însă, văzând că Remus începe să exceleze în acest domeniu, au început să îl sprijine şi să fie alături de el în tot ceea ce face şi îşi doreşte. 

image

FOTO Pro TV 

Robert Frăţilă a adus la preselecţii un număr de dans contemporan plin de sensibilitate, emoţie şi atitudine, prin care a transmis o poveste şi i-a impresionat pe juraţi. Deoarece avea foarte multă energie, pe care nu ştia cum să şi-o consume, a început de mic să imite dansatorii pe care îi vedea la televizor. I-a plăcut atât de mult, încât, la insistenţele lui, mama l-a înscris la cursuri de dans care se ţineau la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Câteva luni mai târziu, împreună cu mai mulţi colegi a participat la o tabără de dans din Germania, unde a învăţat foarte multe lucruri şi stiluri noi. 

image

FOTO Pro TV 

La preselecţii, dansatorul acrobat Roro, a urcat pe scenă pe motocicletă şi le-a stârnit tuturor curiozitatea. Şi-a continuat numărul cu acrobaţii spectaculoase şi a reuşit să impresioneze juriul. Roro a practicat mult timp arte marţiale şi a reuşit să câştige medalii importante la campionate de karate. Deoarece sportul nu i-a adus prea multe beneficii financiare, concurentul a continuat cu dansul. A dansat mai întai în cluburi din Bucureşti, însă a învăţat cu adevărat ceea ce înseamnă un show în Coreea, unde a plecat fără să îşi anunţe familia. 

image

FOTO Pro TV 

Lucia Băduţ a adus pe scenă, la preselecţii, unul dintre cele mai emoţionante momente de la Românii au talent. A cântat sublim melodia „Once Upon A December“ şi l-a convins pe Florin Călinescu să apese butonul auriu, pentru a o trimite direct în semifinale. Lucia s-a născut cu deficienţe de vedere, iar primii ani de viaţă i-a petrecut la ţară, la bunici, unde a mers şi la grădiniţă. Acolo, educatoarea îi citea poezii, iar ea le învăţa imediat. A fost primul contact pe care l-a avut cu arta. Mai târziu, învăţa diverse cântece pe care le cânta prietenilor ei. A absolvit facultatea de Psihologie şi ştiinţele educaţiei în Cluj-Napoca şi a continuat cu un masterat în management, consiliere şi asistenţă psihopedagogică. 

image

FOTO Pro TV 

Cei doi membri ai trupei HHF, Marius şi Cornel, au cântat la preselecţii o melodie hip-hop, compoziţie proprie şi au reuşit să transmită perfect mesajul piesei. Marius este casier la un magazin alimentar şi s-a simţit atras de rap încă din şcoala generală. Cornel livrează pizza şi scrie versuri, primele rime făcându-le pe când avea doar 12 ani. Trupa HHF a apărut în 2013, după ce trei vecini şi foşti colegi de şcoală s-au hotărât să-şi facă o trupă. Şi-au ales numele trupei, Hip-Hop Ferentari, deoarece, spun ei, este controversat, iar acest gen muzical se naşte din sărăcie. Au înregistrat 18 piese până în prezent, pe care le-au masterizat singuri cu tutoriale de pe internet. 

image

FOTO Pro TV 

Andra Gogan, tânăra care dă viaţă personajelor de desene animate precum doctoriţa Pluşica sau prinţesa Sofia a prezentat la preselecţii un număr de step combinat cu street dance. Andra are 18 ani şi este pasionată de muzică, dans, step, actorie, dar nu şi-a neglijat niciun moment şcoala, fiind foarte bună la engleză şi matematică. De mică a început să îşi câştige banii de buzunar. La trei ani a început să cânte, urmând lecţii de canto, la şapte ani a continuat cu step-ul, la opt ani a început dansul sportiv de performanţă, iar de la zece ani face street dance şi cursuri de chitară. 

image

FOTO Pro TV 

La 82 de ani, Florin Zgăvârdici a cucerit publicul şi juraţii la preselecţii cu un număr amuzant, dar şi plin de emoţie. A cântat, acompaniat la clape de Constantin Bardan, melodia „Ce mai faci, Maria?“ şi a ridicat sala în picioare. Concurentul şi-a început activitatea artistică între anii 1933 - 1954, când s-au înfiinţat brigăzile artistice şi grupurile satirice din ţară, la Teatrul Naţional din Iaşi. A făcut parte dintr-un grup de teatru, iar din 1965 a fost numit actor - prezentator în cadrul Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu, Secţia Estrada, Suceava. A câştigat mai multe medalii de aur şi, de când a ieşit la pensie, şi-a continuat activitatea la Casa Armatei din Iaşi, unde a participat la mai multe spectacole. 

image

FOTO Pro TV 

Ansamblul Romafest a adus pe scenă la preselecţiile Românii au talent un număr de percuţie corporală plin de energie, reuşind să facă un adevărat spectacol. Romafest este un ansamblu fondat în 2001, format din şapte băieţi pasionaţi de dans. Grupul a participat la foarte multe spectacole, iar în 2007, în timpul unui show la Sala Palatului din Bucureşti, cei şapte au fost remarcaţi de un reprezentant al Cirque du Soleil, care le-a propus să danseze în cadrul celebrei companii. Băieţii nu au nevoie de muzică, deoarece o aduc ei pe scenă în timp ce dansează. 

image

FOTO Pro TV 

Vineri, de la ora 20:30, telespectatorii pot urmări 12 momente incredibile, prezentate de semifinalişti, şi îşi pot vota preferaţii, care vor merge în marea finală Românii au talent, numai la Pro TV. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite