TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Românii au talent“, semifinala cinci: cine sunt ultimii 12 concurenţi care luptă pentru un loc în marea finală

0
5 Jun 2015 13:17:59
Autor: Bianca Dumitru
Juriul „Românii au talent“: Bebe Cotimanis, Mihaela Rădulescu, Andra şi Andi Moisescu FOTO Pro TV
Juriul „Românii au talent“: Bebe Cotimanis, Mihaela Rădulescu, Andra şi Andi Moisescu FOTO Pro TV

„Românii au talent“. Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pentru ultimii 12 semifinalişti de la „Românii au talent“. Vineri seară, 5 iunie, de la ora 20.30, la Pro TV, aceştia îşi vor prezenta momentele pline de originalitate şi creativitate şi vor încerca să cucearcă atât publicul, cât şi juriul, care îi va trimite pe trei dintre ei în marea finală.

„Românii au talent“, semifinala cinci: Marius Moga este o „pasăre călătoare“

În utlima semifinală a show-ului de la Pro TV, Marius Moga, antrenorul de la „Vocea României“, împreună cu Achi vor urca pe scena talentelor, unde vor cânta live melodia „Suntem Păsări Călătoare“. Adrian Nour alături de Trio Zamfirescu vor veni şi ei, vineri seară, la „Românii au talent“ cu o melodie din folclorul românesc cântată pe ritmuri flamenco.

Ultimii semifinalişti al celui de-al cincilea sezon al show-ului „Românii au talent“ au pregătit reprezentaţii incredibile pe care le vor arăta, în această seară, întregii ţări. Numere excepţionale de muzică instrumentală sau clasică,  dans, magie, forţă, beatbox şi looping, dans la bară sau monolog vor crea un adevărat spectacol pe scena „Românii au talent“.

„Românii au talent“, semifinala cinci: cine sunt cei 12 concurenţi

Bogdan Dumitraşcu a uimit juraţii la preselecţii cu vocea sa incredibilă. Vineri va urca pe scenă pentru un nou moment plin de emoţie, în care îşi va demonstra încă o dată calităţile. Recuzita, dar şi elementele grafice de excepţie îl vor ajuta pe Bogdan să fie la înălţime.

Bogdan Dumitraşcu FOTO Pro TV

Denis Bolborea s-a prezentat la audiţii cu un număr inedit de looping. A imitat sunete, a făcut beatbox, iar rezultatul talentului său i-a impresionat pe juraţi. Denis va aduce din nou looping-ul pe scena „Românii au talent“, dar de data aceasta într-un mod mult mai complex - va face o trecere prin mai multe stiluri muzicale din diferiţi ani.

Denis Bolborea FOTO Pro TV

Dacă la preselecţii membrii trupei Kid-A au venit cu un moment de dans contemporan bazat pe mişcări rapide şi puternice, denotând nelinişte, căutare şi zbucium, mâine, cei cinci concurenţi vor aduce o coregrafie care va arăta o altă latură a personalităţii lor artistice. Tinerii vor transmite de data aceasta foarte multă linişte, sensibilitate şi pace. Dansul lor va fi o oglindire a armoniei atinse împreună prin dans.

Trupa Kid-A FOTO Pro TV

În etapa trecută a competiţiei, Yeva Shiyanova a dansat în făină şi a lăsat juraţii fără cuvinte. În ultima semifinală „Românii au talent“, tânăra va demonstra că nici dansul la bară sau baletul nu-i sunt străine. Machiajul, costumaţia şi recuzita o vor ajuta pe Yeva să surprindă încă o dată.

Yeva Shiyanova FOTo Pro TV

La doar 17 ani, Alexander Badea compune muzică de film la pian. Juraţii au fost fascinaţi de talentul concurentului şi au decis că acesta va merge în semifinale. Pentru cel de-al cincilea show live, Alexander a pregătit un moment senzaţional, plin de emoţie, dar şi de putere.


Alexander Badea FOTO Pro TV

Florentin Hriscu a adus pe scenă la preselecţii un dans cu elemente comice. Mâine, concurentul va intra în competiţie cu un moment inedit, amuzant, dar plin de talent, şi va avea alături de el trupa PRO Dance, care va ajuta ca ideea lui să prindă contur.

Florentin Hriscu FOTO Pro TV

Mihai Sandu a venit la audiţii sigur pe el şi decis să stârnească imaginaţia juraţilor. A reuşit, iar astăzi va aduce pe scenă un moment complex de magie, plin de suspans şi mister, gândit special pentru această etapă a competiţiei.

Mihai Sandu FOTO Pro TV

Horaţiu Mălăele a fost pe scena „Românii au talent“ la preselecţii prin vocea micuţului Vlad Morar. Concurentul a stârnit hohote de râs şi i-a impresionat pe membrii juriului cu monologul interpertat. Pentru semifinale, Vlad a pregătit o surpriză şi îşi va pune încă o dată în scenă abilităţile actoriceşti.

Vlad Morar FOTO Pro TV

Sergiu Mîrzenco va aduce din nou forţa pe scena de la „Românii au talent“, dar şi atmosfera de vacanţă. Concurentul va avea parte de o recuzită impresionantă şi va demonstra că din putere se poate realiza un spectacol desăvârşit.

Sergiu Mîrzenco FOTO Pro TV

Muzica rock va fi prezentă pe scenă şi în ultima semifinală. Chitaristul Alexandru Marian va crea un moment muzical incendiar, completat de o costumaţie reprezentativă, fum, artificii, dar şi de un culpu de dansatori din trupa PRO Dance.

Alexandru Marian FOTO Pro TV

Membrii grupului Tierra Sin Pan vor transmite un mesaj prin intermediul melodiilor pe care le vor interpreta în această seară – muzica uneşte şi leagă prietenii straşnice, dar este şi cea care are puterea de a-i face pe oameni fericiţi. Recuzita şi grafica îi vor ajuta pe cei şapte muzicieni să-şi pună perfect în scenă ideea.

Tierra Sin Pan FOTO Pro TV

Membrii trupei Opis Band împreună cu Adi Cristescu vor aduce în cel de-al cincilea show live Românii au talent un moment complet de muzică jazz şi mult umor. Piesele alese de ei vor fi îmbrăcate în orhestraţii proprii, iar versurile vor face deliciul telespectatorilor.

Adi Cristescu şi Opis Band FOTO Pro TV

Ultima semifinală „Românii au talent“ va aduce în casele românilor multă voie bună, emoţie, sensibilitate, forţă, vibraţie, dar şi momente care îi vor ţine cu sufletul la gură.

Telespectatorii sunt aşteptaţi vineri, de la 20.30, să fie alături de ultimii 12 concurenţi, să-şi susţină eroii şi să-şi voteze favoriţii pentru titlul de cel mai talentat român şi premiul de 120.000 de euro, dar şi pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, numai la PRO TV.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările