TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Scandal la RADET: Echipa emisiunii „Revendicarea“, de la Prima TV, încuiată pe holul instituţiei

0
2 Feb 2015 13:47:19
Autor: Alexandra Constanda
Mihai Ursu este realizatorul emisiunii „Revendicarea“ FOTO Prima TV
Mihai Ursu este realizatorul emisiunii „Revendicarea“ FOTO Prima TV

În această seară, de la 20:30, la Prima TV, emisiunea „Revendicarea“ prezintă cazul unor locatari dintr-un bloc de peste 100 de locuinţe din sectorul 3 din Bucureşti, care au rămas fără căldură şi apă caldă în plină iarnă.

Din cauza câtorva rău-platnici, toţi locatarii au de suferit. Casiera blocului a încercat în zadar să discute cu cei de la RADET. Majoritatea locatarilor au fost de bună credinţă şi au continuat să plătească facturile, sperând că vor avea din nou apă caldă şi căldură. Însă aceştia s-au trezit cu igrasie şi mucegai în case, iar pentru că s-au încălzit cu reşouri sau cu aragazul, le-au crescut şi facturile la gaze şi curent. „La RADET ni s-a spus că nu e nicio speranţă să ne rezolve problema“, a declarat Dorina Mircea, casiera blocului. Aceasta a cerut ajutorul echipei „Revendicarea“, iar împreună cu Mihai Ursu încearcă să obţină rebranşarea locuinţelor. 

Misiunea nu este deloc simplă, iar cei de la RADET reacţionează agresiv la vederea camerelor de filmare, iar Mihai Ursu si echipa ajung să fie chiar şi încuiaţi în holul instituţiei. 
 
 
 
 
Mihai Ursu revendică şi drepturile unui paznic care de multă vreme se luptă cu fostul angajator să-şi obţină banii pentru câteva luni bune de muncă. Deşi a făcut şi reclamaţii la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), omul nu şi-a văzut nici până acum cei aproape 5000 de lei pe care firma îi datorează. 
 
Tot în această ediţie, aflaţi cum un banal dosar de daună s-a transformat într-o cursă infernală prin hăţişurile birocraţiei. Unui tânăr şofer i s-a refuzat dosarul de către compania de asigurări pe motiv că nu le este clar cine este vinovatul. Asta deşi şoferul care l-a accidentat şi-a recunoscut vina, iar în constatarea amiabilă au fost specificate clar condiţiile în care s-a petrecut coliziunea. 
 
Lăsate de izbelişte de autorităţi, problemele cetăţenilor devin o prioritate pentru Mihai Ursu şi echipa „Revendicarea“, azi, 2 februarie, de la 20.30, doar la Prima TV. 


Despre emisiunea „Revendicarea“ mai puteţi citi:

„Revendicarea“ lui Mihai Ursu, la Prima TV: „Cei puşi în poziţii cheie trebuie să realizeze că nu pot ascunde la nesfârşit gunoiul sub preş“
 
Mihai Ursu „revendică“ dreptul unui băieţel de a auzi, la Prima TV
 
Mama unui copil cu handicap îşi cere drepturile, la „Revendicarea“. Răspunsul primarului: „Sunteţi manipulaţi politic“
 
Povestea „justiţiarului“ Mihai Ursu: din Afganistan în misiune la „Revendicarea“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările